- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κορωνοϊός: Πληροφορίες για 3 νεκρούς – 76 συνολικά στην Ελλάδα
Φέρονται να κατέληξαν τρεις άνδρες σε Πάτρα, Αλεξανδρούπολη και Θεσσαλονίκη
Πληροφορίες για τρεις νέους νεκρούς στην Ελλάδα από τον κορωνοϊό. Συνολικά 76 τα θύματα του Covid-19 στη χώρα.
Τους 76 φέρονται να έφτασαν οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα καθώς σήμερα το πρωί άφησαν την τελευταία τους πνοή τρεις άνδρες που νοσηλεύονταν σε Πάτρα, Αλεξανδρούπολη και Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τη χθεσινή ενημέρωση του υπουργείου από τον εκπρόσωπό του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα 93 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι τα 65 έτη. 21 (22.6%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 68.8% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. Δέκα ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν μέχρι χθες Κυριακή τα 74 έτη και το 83.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Έχουν συνολικά ελεγχθεί 25.453 κλινικά δείγματα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί
Ποια δρομολόγια υποκαθίστανται από λεωφορεία
Σε χειμωνιάτικο «κλοιό» η χώρα
Η ενημέρωση από το ΓΕΕΘΑ
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η διαδικασία πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω gov.gr
Ποιες αλυσίδες δεν θα λειτουργήσουν
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Η επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου
Πότε γράφτηκε ο Ακάθιστος Ύμνος
Συγκέντρωση στα γραφεία του ΣΑΤΑ στις 10:30
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.