- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Απέσυρε την υβριστική δημοσίευση ο Καψώχας
Ισχυρίζεται ότι η φράση «όταν γυρίσω, θα τους γ@@@» δεν συνιστά απειλή
Ο δημοσιογράφος Σωτήρης Καψώχας που εργάζεται πλέον στο γραφείο τύπου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, απέσυρε εν τέλει την ανάρτηση του.
Σάλο προκάλεσε η πρωτοφανής ανάρτηση στο Facebook του δημοσιογράφου Σωτήρη Καψώχα την Τετάρτη, μέσω της οποίας εξαπέλυσε αήθες υβρεολόγιο κατά της κυβέρνησης, με αφορμή την κρίση του κορωνοϊού.
«Επειδή οι καιροί δεν προσφέρονται για μετωπική αντιπαράθεση και κυρίως γιατί έχω κουραστεί να αντιπαλευω την ηλιθιότητα, η οποία έχει πολλαπλασιαστεί το τελευταίο διάστημα, ένα μόνο έχω να επισημάνω, παραφραζοντας λίγο τον Καραϊσκάκη. Ας τελειώσει πρώτα αυτός ο εφιάλτης και "όταν γυρίσω θα τους γ@@σω», έγραφε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Σωτήρης Καψώχας την Τετάρτη.
Ωστόσο, ο δημοσιογράφος και στέλεχος του γραφείου Τύπου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, απέσυρε εν τέλει την ανάρτηση και με νέα δήλωσή του υποστήριξε ότι δεν απείλησε αλλά έδωσε υπόσχεση να αποκαλύψει με τη δημοσιογραφική του πένα όσα συμβαίνουν με τη διαχείριση της κρίσης του κοροναϊού από την κυβέρνηση.
«Επειδή έγινε πολύς θόρυβος με μια ανάρτηση που χρησιμοποίησα παραφραστικά τον Καραϊσκάκη, καλό θα είναι να μην θεωρούν το συγκεκριμένο δάνειο ως κάποιου είδους απειλή. Επειδή τα διάφορα τρολ απομόνωσαν τη συγκεκριμένη φράση και προσπάθησαν να σπεκουλάρουν, παραβλέποντας την ουσία της ανάρτησης που δεν είναι τίποτε άλλο από τις ευθύνες της διαχείρισης της πανδημίας, να ξεκαθαρίσω ότι δεν πρόκειται για απειλή, δεν έχω τη δύναμη άλλωστε να το κάνω, αλλά για μια υπόσχεση ότι με το όπλο της δημοσιογραφικής μου πένας, θα αποκαλύπτω όλα τα περίεργα, μόλις τελειώσει με το καλό η πανδημία. Και για να σταματήσει η σπέκουλα αποσύρω και τη δημοσίευση», αναφέρει συγκεκριμένα στη νέα του ανάρτηση ο Σωτήρης Καψώχας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.