- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Θετικοί σε κορωνοϊό τέσσερις υπάλληλοι στο νοσοκομείο «Αγ. Σάββας»
Στους 387 οι επιβεβαιωμένοι φορείς του Covid-19 στη χώρα μας
Τέσσερις υγειονομικοί υπάλληλοι στο νοσοκομείο «Αγ. Σάββας» είναι θετικοί στον κορωνοϊό - «Καμπανάκι» από την ΠΟΕΔΗΝ.
Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος γνωστοποιεί ότι τέσσερις υπάλληλοι στο νοσοκομείο «Αγ. Σάββας» είναι θετικοί στον κορωνοϊό. Σημειώνεται ότι ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας και λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης ότι ο συνολικός αριθμός των φορέων στην Ελλάδα ανέβηκε σε 387, καθώς εντοπίστηκαν 35 νέα κρούσματα. Η είδηση ότι είναι θετικοί σε κορωνοϊό τέσσερις υπάλληλοι στο νοσοκομείο «Αγ. Σάββας» φέρνει στην επιφάνεια τον δύσκολο αγώνα που δίνει καθημερινό το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για να βοηθήσει ασθενείς με Covid-19.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, ένας ακτινολόγος του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να κλείσει το τμήμα μαγνητικού τομογράφου για απολύμανση. Υπενθυμίζεται ότι στο ίδιο νοσοκομείο, 20 εργαζόμενοι βρίσκονται σε καραντίνα, ενώ ελέγχεται και μια νοσηλεύτρια.
Συνολικά, όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, 200 εργαζόμενοι στο ΕΣΥ έχουν τεθεί σε καραντίνα και 16 νοσούν από τον κορωνοϊό. Για το θέμα αυτό ο πρόεδρος της ΠΕΟΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος ανέφερε: «Αποδεκατιζόμαστε, εάν δεν έρθουν μάσκες, οι απώλειες θα είναι πολλές».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.