Ελλαδα

Πέτσας: Πιθανό να κάνουμε Πάσχα μακριά από τις Εκκλησίες

Σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πέτσας Πάσχα
Πάσχα μακριά από τις Εκκλησίες προανήγγειλε ο Πέτσας © ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSI

Αυξημένη είναι η πιθανότητα να κάνουν οι Έλληνες πολίτες Πάσχα μακριά από τις Εκκλησίες σύμφωνα με τον Στέλιο Πέτσα.

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί το φετινό Πάσχα μακριά από τις Εκκλησίες λόγω κορωνοϊού άφησε ο Στέλιος Πέτσας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ερωτηθείς για την έξαρση του ιού στη χώρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως θα ληφθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα για να αποφευχθεί η εξάπλωσή του.

«Είναι πιθανό να κάνουμε Πάσχα μακριά από τις εκκλησίες. Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να αντιμετωπίσουμε την εξάπλωση», σημείωσε ο Πέτσας σε ερώτηση για το αν θα εφαρμοστεί γενική απαγόρευση μετακινήσεων όπως στην Ιταλία και την Ισπανία.

«Υπάρχει αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού, ένα ποσοστό ανθρώπων θα είναι βαριά περιστατικά, πρέπει να φροντίσουμε ώστε να αντέξει το σύστημα υγείας.

»Είμαστε έτοιμοι να παρατείνουμε τα μέτρα. Αν μας πουν οι ειδικοί για άρση τους θα το κάνουμε. Είναι παρακινδυνευμένο να πούμε τι θα κάνουμε σε 3 με 4 εβδομάδες».

Τέλος, ο Στέλιος Πέτσας υπογράμμισε τη σαφήνεια του διαγγέλματος του πρωθυπουργού, τονίζοντας παράλληλα πως είναι ευθύνη όλων να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων καθώς η δημόσια υγεία είναι πάνω απ' όλα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.