- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Σεισμός μεγέθους 3,6 Ρίχτερ σημειώθηκε στον Κορινθιακό Κόλπο κοντά στη Ναύπακτο, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Σεισμός με επίκεντρο κοντά στην πόλη της Ναυπάκτου, καταγράφηκε περίπου στις 15:46 σήμερα το απόγευμα. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε στον Κορινθιακό κόλπο, 10 χιλιόμετρα ανατολικά της Ναυπάκτου, ενώ το εστιακό βάθος προσδιορίστηκε στα πέντε χιλιόμετρα.
Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν εννέα χιλιόμετρα βορειοδυτικά της παραλιακής περιοχής Καμάρες της Αιγιαλείας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Η εξήγηση Κολυδά για τη λειτουργία των φρεατίων εν μέσω βροχοπτώσεων
Έντονα φαινόμενα σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η Δυτική Αττική πλήττεται από πολύ ισχυρές βροχοπτώσεις
Σε επιφυλακή παραμένουν οι Αρχές
Συνεχίζονται οι βροχοπτώσεις
Συνίσταται στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις
Συνεχίζονται τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.