Ελλαδα

Κρούσμα κορωνοϊού στην πρεσβεία του Ισραήλ

Ο υπάλληλος που προσβλήθηκε είχε μεταβεί στο Τελ Αβίβ και τη Βομβάη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πρεσβεία Ισραήλ κορωνοϊός
Θετικός με κορωνοϊό υπάλληλος της ισραηλινής πρεσβείας © Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Από τον κορωνοϊό προσβλήθηκε ένας από τους υπαλλήλους της ισραηλινής πρεσβείας - Θετικά δύο ακόμα μέλη της οικογένειάς του.

Θετικός με κορωνοϊό διεγνώσθη ένας από τους υπαλλήλους της ισραηλινής πρεσβείας στην Ελλάδα. Όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Jerusalem Post», τόσο ο ίδιος όσο και ακόμα δύο μέλη της οικογένειάς του έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, η πρεσβεία θα παραμείνει κλειστή τουλάχιστον για σήμερα προκειμένου να απολυμανθεί πλήρως. Σύμφωνα, δε, με την επίσημη ενημέρωση του ισραηλινού υπουργείου Υγείας, ο υπάλληλος που διαγνώσθηκε με κορωνοϊό είχε ταξιδέψει την 1η Μαρτίου, με πτήση της αεριπορικής εταιρείας «El Al», από την Αθήνα στο Τελ Αβίβ και από εκεί στη Βομβάη. Στις 5 Μαρτίου επέστρεψε με πτήση της ίδιας εταιρείας στο Τελ Αβίβ και από εκεί με αεροπλάνο της Aegean, ταξίδεψε στις 6 του μήνα στην Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ιραηλινός υπουργός Υγείας βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Έλληνα ομόλογό του, Βασίλη Κικίλια, προκειμένου να εντοπιστούν και να τεθούν σε κατ’ οίκον απομόνωση όλοι οι συνεπιβάτες και τα πληρώματα των συγκεκριμένων πτήσεων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ