- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Πάτρα: Προσπάθεια να διασωληνωθεί ο 9ος ασθενής με κορωνοϊό
Είναι 66χρονος που είχε ταξιδέψει σε Ισραήλ και Αίγυπτο
Προσπάθεια να διασωληνωθεί στο νοσοκομείο του Ρίου ο 9ος ασθενής με κορωνοϊό στην Ελλάδα. Είναι 66χρονος που είχε ταξιδέψει σε Ισραήλ και Αίγυπτο.
Προσπάθεια να διασωληνωθεί ο 9ος ασθενής με κορωνοϊό στη χώρα μας, έγινε από τους γιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο, ωστόσο τελικά, αποφασίστηκε να μην μπει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, καθώς αναμένεται βελτίωση της κατάστασης της υγείας του.
Σύμφωνα με πληροφορίες της A.V., ο ασθενής είναι 66χρονος που είχε ταξιδέψει σε Ισραήλ και Αίγυπτο και εισήχθη στο νοσοκομείο από την Καθαρή Δευτέρα με λοίμωξη του αναπνευστικού. O ασθενής φέρεται να έχει καταγωγή από την Ηλεία.
Τα υπόλοιπα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα έχουν καταγραφεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Η επίσημη ανακοίνωση από τον ΕΟΔΥ για το νέο κρούσμα
Ανακοινώνεται το ένατο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας. Πρόκειται για Έλληνα, ταξιδιώτη από το Ισραήλ και την Αίγυπτο, ο οποίος νοσηλεύεται σε απομόνωση σε νοσοκομείο αναφοράς της Πάτρας. Αυτή την ώρα, πραγματοποιείται εκτεταμένη ιχνηλάτηση των επαφών του ασθενούς. Το περιστατικό για το νέο κορωνοϊό διεγνώσθη στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ.
Συνέντευξη Τύπου
Σε λίγη ώρα θα δοθεί συνέντευξη Τύπου για το 9ο κρούσμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα από τη διοικήτρια του νοσοκομείου Παναγούλα Μαμμή, ο Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος και καθηγητής Παθολογίας του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών, Χαράλαμπος Γώγος και ο Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.