- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Κελί με τζακούζι ανακάλυψε η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής στις φυλακές Κορυδαλλού.
«Η πρώτη μου εμπειρία ήταν κακή», δήλωσε ο η γενική γραμματέας, Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, μιλώντας για τα όσα είδε στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας από την ανάληψη των καθηκόντων της. Ειδικότερα, για τον Κορυδαλλό αποκάλυψε ότι βρήκαν κελί τζακούζι.
Η κ. Νικολάου έχει τεθεί γενική συντονίστρια για τη μετεγκατάσταση των φυλακών Κορυδαλλού στην περιοχή του Ασπροπύργου. «Βρήκα έναν Κορυδαλλό που δεν έκλειναν τα κελιά ούτε μέρα ούτε νύχτα. Οι κρατούμενοι είχαν αναλάβει τα ηνία των φυλακών. Τέσσερα χρόνια επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν έκλειναν τα κελιά. Το κουμάντο το έκαναν οι μαφίες των φυλακών. Παίζανε χαρτιά ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Και πάρτι και πολυτελείας γίνονταν. Ένα συγκεκριμένο κελί είχε και τζακούζι», είπε η κ. Νικολάου, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, και αποκάλυψε ότι το κελί ανήκε σε «βαρύ ποινικό» κρατούμενο.
Η κ. Νικολάου δήλωσε ότι το τζακούζι ξηλώθηκε και από τον Αύγουστο τα κελιά το βράδυ κλειδώνουν κανονικά. Σχετικά με τη μεταφορά των φυλακών Κορυδαλλού στον Ασπρόπυργο, ανέφερε ότι στόχος είναι να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2022, σημειώνοντας πάντως ότι αυτό αποτελεί φιλόδοξο στόχο. Τόνισε τέλος ότι για το τι θα γίνει στη θέση των φυλακών στον Κορυδαλλό, θα αποφασίσει ο πρωθυπουργός.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.