- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Σάρωσαν» την περιοχή πέριξ της Ομόνοιας: Συλλήψεις και προσαγωγές
Νέα αστυνομική επιχείρηση στη Μενάνδρου και τους γύρω δρόμους για το άγριο έγκλημα με θύμα έναν Αφγανό
Νέες προσαγωγές και συλλήψεις στην περιοχή πέριξ της Ομόνοιας, καθώς σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους δράστες της άγριας δολοφονίας Αφγανού στη Μενάνδρου.
Σε 10 συλλήψεις και 96 προσαγωγές προχώρησε την Κυριακή η ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια νέας επιχείρησης στην περιοχή πέριξ της Ομόνοιας. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της άγριας δολοφονίας Αφγανού στη Μενάνδρου συνεχίζονται. Σημειώνεται ότι η ανθρωποκτονία σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη 13 Φεβουαρίου κατά τη διάρκεια άγριας συμπλοκής μεταξύ Πακιστανών και Αφγανών για τις «ζώνες ελέγχου» στη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων, κλοπιμαίων και ναρκωτικών. Κατά τη διάρκεια του αιματηρού συμβάν έπεσαν πυροβολισμοί, ενώ χρησιμοποιήθηκαν μαχαίρια και ρόπαλα. Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν δραματικές εικόνες.
Σύμφωνα με την αστυνομία, από τις 10 συλλήψεις, οι τέσσερις είναι για παραεμπόριο, ισάριθμες για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών και δύο για ναρκωτικά. Η σύλληψη των δραστών θεωρείται θέμα χρόνου, καθώς έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία τους. Εκτός από τον Αφγανό, ένας ακόμη ομοεθνής του τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της αιματηρής συμπλοκής.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα
Μία από τις προτάσεις έχει σχεδιαστεί από Ελληνίδα γραφίστρια
Τι αλλάζει στις δύο γραμμές
Το χρονικό της υπόθεσης
Ηλικίας από 14 έως 17 ετών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η στιγμή της σύγκρουσης καταγράφηκε από κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο ταμπλό του ταξί
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι είπε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.
Οι φλόγες επεκτάθηκαν και στα δέντρα δίπλα στον αυτοκινητόδρομο
Πρεμιέρα σήμερα για το επιχειρησιακό σύστημα της ΕΛΑΣ
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν μαθητές και γονείς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.