- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Σε δίκη ο δολοφόνος της Καλλιθέας-«Η 29χρονη είχε ασφυκτικό θάνατο»
Η 29χρονη βρέθηκε στραγγαλισμένη με λεπτή δερμάτινη ζώνη κάτω από το κρεβάτι της
Σε δίκη ο συζυγοκτόνος της Καλλιθέας που κατηγορείται ότι στραγγάλισε με δερμάτινη ζώνη την εν διαστάσει σύζυγό του. Τι δήλωσε η δικηγόρος του θύματος
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει την 1η Απριλίου ο 32χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και μάλιστα είχε κρύψει τη σορό της κάτω από το κρεβάτι τον περασμένο Μάιο στην Καλλιθέα.
Ο κατηγορούμενος έπεσε εξ αρχής σε αντιφάσεις. Το πρωί της δολοφονίας έφυγε από την Πετρούπολη, όπου διέμενε, μαζί με τον ανήλικο γιο του και πέρασαν από το διαμέρισμα στην Καλλιθέα, για να πάρουν και την ανήλικη κόρη του που ζούσε με τη μητέρα της.
Πήγε τα παιδιά στο σχολείο. Αμέσως μετά γύρισε, καβγάδισε για ακόμη μια φορά με την 29χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και αφού την στραγγάλισε πάνω στο κρεβάτι, τη σκέπασε με μια κουβέρτα την έκρυψε και έφυγε από το σπίτι.
Ο 32χρονος προέβαλε ως άλλοθι στις Αρχές ότι την ώρα της δολοφονίας, βρισκόταν στο πατρικό του σπίτι στην Πετρούπολη μαζί με τους γονείς και τα παιδιά του. Αρχικά, οι συγγενείς του προσπάθησαν να επιβεβαιώσουν το άλλοθι όμως λίγο αργότερα έπεσαν σε αντιφάσεις.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, φαίνεται ότι οι σχέσεις που είχε κάνει η 29χρονη, μετά τον γάμο, είχε προκαλέσει την έντονη ζήλια του πρώην συζύγου της, ο οποίος επέμενε να τα ξαναβρούν.
Η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Γιάννα Παναγοπούλου, δήλωσε στο Star Channel ότι η οικογένεια της νεαρής μητέρας «την 1η Απριλίου που αναμένεται να εκδικασθεί η υπόθεση στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, θα παραστεί προς υποστήριξη της κατηγορίας εναντίον του κατηγορουμένου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.