- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Φρίκη στη Μανωλάδα: Ληστής χτύπησε μητέρα και βίασε την κόρη
Ο δράστης, 35 ετών αλλοδαπός, συνελήφθη και ελέγχεται
Συνελήφθη 35χρονος αλλοδαπός, ο οποίος φέρεται να εισέβαλε σε σπίτι για να ληστέψει αφού πρώτα βίασε μια μητέρα και βίασε την κόρη της.
Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Νέας Μανωλάδας στην Ηλεία το τελευταίο περιστατικό ληστείας μαζί με βιασμό.
Όπως αναφέρει το Patris News, το απόγευμα της Κυριακής ένας άνδρας εισέβαλε στο σπίτι των δύο γυναικών που βρίσκεται κοντά στο κέντρο του χωριού στη Νέα Μανωλαδα. Ο δράστης πρώτα χτύπησε την 76χρονη, την πήγε στην τουαλέτα του σπιτιού και την έδεσε.
Αμέσως μετά ζήτησε χρήματα από την 53χρονη κόρη της, η οποία είχε μόνο 40 ευρώ πάνω της και στο σπίτι δεν υπήρχαν άλλα χρήματα. Τότε, ο δράστης της ζήτησε να πάει σε γείτονες για να μαζέψει χρήματα. Εκείνη τον άκουσε και πήγαν σε γειτονικά σπίτια, ζητώντας χρήματα. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι κάποιος της έδωσε 100 ευρώ και εκείνη τα έδωσε στον δράστη. Οι γείτονες είδαν αναστατωμένη την γυναίκα, ωστόσο, εκείνη δεν τους αποκάλυψε τι συμβαίνει. Όταν οι αστυνομικοί, αργότερα, την ρώτησαν γιατί δεν είπε τίποτα, τους απάντησε ότι ο δράστης την προειδοποίησε ότι «έχει βάλει βόμβα στη μάνα της και αν μιλήσει θα την ανατίναζε…».
Σύμφωνα με την καταγγελία της 53χρονης, όταν επέστρεψαν στο σπίτι της, ο δράστης την βίασε. Οι δύο γυναίκες, που κατοικούν στη Νέα Μανωλάδα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πατρών για εξετάσεις. Εξαιτίας της σοβαρότητας της καταγγελίας, την υπόθεση ανέλαβαν οι άνδρες της Ασφάλειας Ηλιδας, ενώ από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε και ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Ταξίαρχος Απ. Μαρτζάκλης.
Η κινητοποίηση του τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας και του Α.Τ. Βουπρασίας ήταν άμεση. Μετά από συντονισμένη επιχείρηση οι αρχές συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη (Αλβανός υπήκοος) στον Πύργο ο οποίος με λεωφορείο θα αναχωρούσε για την Καλαμάτα. Οι αρχές ερευνούν τη συμμετοχή του και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διακοπές ρεύματος έχουν καταγραφεί σε αρκετές περιοχές του λεκανοπεδίου
Πάνω από 140 χιλιοστά βροχής στην Αττική - Σοβαρά προβλήματα από τη σφοδρή κακοκαιρία
Ένας άνθρωπος πιο αιρετικός και τολμηρός ακόμα και από το μπαρ του, το θρυλικό Berlin
Πάνω από 100 κλήσεις στην Πυροσβεστική, εκτροπές σε μεγάλους άξονες
Επελαύνουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα
«Απομακρυνθείτε προς την περιοχή Γενοκτονίας»
Αναλυτικά οι περιοχές
Ισχυρές βροχές στην Αττική προκάλεσαν υπερχείλιση του ρέματος Βαλανάρη και διακοπή κυκλοφορίας στα Σπάτα
Μεταβάλλονται ευνοϊκώς τα καιρικά φαινόμενα
Σε κόκκινο συναγερμό η χώρα για τις επόμενες ώρες
Η νέα πλατφόρμα library.onassis.org ανοίγει ελεύθερη πρόσβαση σε σπάνιες συλλογές επτά αιώνων
Η Εθνική Επιτροπή απορρίπτει τον μαζικό εμβολιασμό, προκρίνει βιοασφάλεια και εκρίζωση
Σαρωτική επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε πάνω από 30 βενζινάδικα
Επελαύνει η κακοκαιρία - Νέες οδηγίες από την Πολιτική Προστασία
Η Ελλάδα στην πρώτη ομάδα χωρών του προγράμματος “OpenAI Education for Countries” και πιλοτική εφαρμογή του ChatGPT Edu στα δημόσια σχολεία
Πού θα σημειωθούν οι προγραμματισμένες διακοπές νερού
Σε αυξημένη ετοιμότητα κρατικός μηχανισμός και δήμοι – Τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες σε κάθε περίπτωση
Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.