- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Ηλικιωμένη γυναίκα στην Καβάλα έχασε τη ζωή της από φωτιά που εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα που διέμενε.
Μια ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωή της από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά της, στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης στη Καβάλα.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η ηλικιωμένη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή σε σημείο όπου δεν είχε πλησιάσει η φωτιά. Οι αρχές εκτιμούν ότι η γυναίκα έχασε τη ζωή της από τις αναθυμιάσεις.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Proini News, στο διαμέρισμα διέμεναν τέσσερις γυναίκες. Οι τρεις πρόλαβαν και βγήκαν από αυτό, ενώ όπως ανέφεραν η φωτιά ξεκίνησε από βλάβη σε θερμοπομπό που υπήρχε σε δωμάτιο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την ώρα της φωτιάς στο διαμέρισμα σημειώθηκε και διακοπή ρεύματος, γεγονός που δυσκόλεψε τις κινήσεις των γυναικών για να αντιμετωπίσουν οι ίδιες την φωτιά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.