Ο καιρός σήμερα: Συννεφιά και σποραδικές καταιγίδες
Αναλυτική πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα βόρεια του νομού.
Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα αναμένονται την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 8 και πρόσκαιρα κατά τόπους τα 9 μποφόρ.
Πιο αναλυτικά στο Αιγαίο και στα νοτιοανατολικά ηπειρωτικά αναμένονται νεφώσεις, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Βροχές που κατά τόπους θα είναι ενδεχομένως ισχυρές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα ενώ ασθενείς τοπικές βροχές αναμένονται στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και κυρίως στην Εύβοια. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα είναι σχετικά αυξημένες.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -5 έως 8 βαθούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -2 έως 12, στη Θεσσαλία από 0 έως 11, στα δυτικά ηπειρωτικά από 4 έως 15, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 3 έως 11, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 14, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 6 έως 11, στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη από 9 έως 15 και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 10 έως 13.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ. Ιδιαίτερα στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο το μεσημέρι και απόγευμα οι άνεμοι κατά τόπους θα φτάνουν πρόσκαιρα και τα 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά στον Πατραϊκό έως 6 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα στο Βόρειο Ιόνιο θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 2 έως 4 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ. Στο Νότιο Ευβοϊκό το μεσημέρι και απόγευμα οι άνεμοι θα φτάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 10 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές μόνο νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 και τοπικά έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 3 έως 11 βαθμούς.
Πηγή: meteo.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.