- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΕΔΕ για τη συμπεριφορά των ΜΑΤ στα Εξάρχεια
Μετά τα βίντεο, τις φωτογραφίες και τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας
ΕΔΕ για τα επεισόδια στα Εξάρχεια και κυρίως για τη συμπεριφορά των ανδρών των ΜΑΤ, διατάχθηκε από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ.
Διερεύνηση και από τους εσωτερικούς μηχανισμούς ελέγχου της ΕΛΑΣ, εκτός από την παραπομπή στον Συνήγορο του Πολίτη, διατάχθηκε από το αρχηγείο του Σώματος, για βίντεο, φωτογραφίες και καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα επεισόδια στα Εξάρχεια, την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου.
Υπενθυμίζεται ότι όλο το δημόσιο υλικό, έντυπο και ψηφιακό, είχε αποσταλεί το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ στον Συνήγορο του Πολίτη, για τις δικές του κατά νόμο ενέργειες, ενώ σήμερα ο αρχηγός διέταξε και τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ).
Ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, επικοινώνησε σήμερα και με τον Συνήγορο του Πολίτη, επισημαίνοντας τη βαρύτητα του θέματος για το Σώμα και ζητώντας την κατά προτεραιότητα εξέτασή του.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι φλόγες κατευθύνονται προς τα Μέγαρα, δεν υποχωρούν οι άνεμοι
Τιτάνια προσπάθεια από τους πυροσβέστες σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες
Έχεις δικαίωμα να μπεις σε κάθε παραλία;
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση
Οι «ακραίες πυρκαγιές» τείνουν να γίνουν ο κανόνας
Οι σπινθήρες στο έδαφος και η πρώτη εστία
«Θα είχε καταντήσει βαρετό...»
Αναστάτωση σε παραλία του νομού
Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν πυροσβέστες και εθελοντές
«Δυστυχώς οι άνεμοι κράτησαν καθηλωμένα τα εναέρια για πολλές ώρες», δήλωσε ο Γιώργος Ντασιώτης
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν με ταχύτητα ώστε να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο πριν αυτή επεκταθεί
Οι καπνοί έχουν καλύψει τον ουρανό μειώνοντας σημαντικά την ορατότητα στο πύρινο μέτωπο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.