- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καλός γενικά ο καιρός το Σάββατο με τοπικές βροχές μόνο στα δυτικά, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου.
Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται το Σάββατο, με τοπικές βροχές μόνο στα δυτικά ορεινά και ημιορεινά, ενώ χωρίς αξιόλογη μεταβολή -έως τους 21 βαθμούς- θα κυμανθεί η θερμοκρασία, οι δε άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν έως 7-8 μποφόρ, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Πιο αναλυτικά, αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες, αναμένονται κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν έως το μεσημέρι κυρίως στα δυτικά ορεινά και ημιορεινά. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η ορατότητα στα ορεινά και ημιορεινά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 6 έως 18, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 9 έως 20, στα νότια ηπειρωτικά από 10 έως 20, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 18, στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου από 13 έως 19, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 15 έως 20 και στην Κρήτη από 13 έως 21.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν σε βόρειους 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στο Θερμαϊκό και στις Σποράδες προς το βράδυ θα φτάνουν τοπικά και τα 8 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, προς το βράδυ όμως θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και από το μεσημέρι έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ίδιας έντασης.
Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το απόγευμα όμως θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 16 έως 20 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα γίνουν βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από την Πέμπτη επανέρχονται οι στάσεις σε όλη τη γραμμή μετά την ολοκλήρωση των έργων
To παιδί βρίσκεται πλέον εκτός κινδύνου
Συγκινητικές εικόνες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Ταυτοποιήθηκαν εννέα μαθητές και οι οικογένειές τους κάλυψαν πλήρως τις ζημιές στα σχολεία
Είχε κερδίσει την αγάπη και τη συμπάθεια εργαζομένων και επισκεπτών
Αναλυτικά τα στοιχεία για κάθε ουσία - Τι συμβαίνει στις πόλεις της Ευρώπης
Αμερικανικό stealth βομβαρδιστικό καθηλώνεται στη Λάρισα - Εντυπωσιακές εικόνες και σενάρια
Έσπασε το φράγμα των 2 ευρώ και στην Αθήνα η τιμή της βενζίνης
Οδηγός του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τα συμπτώματα στα ζώα και τους τρόπους μετάδοσης
Πότε αναμένεται η βελτίωση της ατμόσφαιρας
Ισχυρίζεται άμυνα μετά από επίθεση - Ισχυρή αστυνομική παρουσία στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης
Σε καραντίνα το νησί για να μην εξαπλωθεί η νόσος
Σήμερα το πρωί οι κάτοικοι τη Αττικής δεν αναγνώριζαν τα αυτοκίνητά τους από τις λάσπες
Η Ειρήνη Βούη ή «κυρά Ρηνιώ» γεννήθηκε στις 27 Ιουλίου 1918 και απέκτησε 6 παιδιά
Στην πτήση βρίσκονται συνολικά 100 άτομα με 47 κατοικίδια
Οι κάτοικοι παρέμεινα χωρίς πόσιμο νερό για τρεις μήνες
Συνελήφθησαν 21 άτομα - Πώς δρούσαν
Πότε πηγαίνουμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.