- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Προ των πυλών ο «Γηρυόνης»
Η πορεία της κακοκαιρίας - Θα ενταθούν το βράδυ οι βροχές στην Αττική
Προσέγγισε τη Δυτική Ελλάδα η κακοκαιρία «Γηρυόνης», που θα προκαλέσει πολύ ισχυρά φαινόμενα το επόμενο 24ωρο, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου.
Tο μέτωπο των πολύ ισχυρών βροχών και καταιγίδων «Γηρυόνης» προσέγγισε πλέον τις ακτές της Δυτικής Ελλάδας και κατά τη διάρκεια της Δευτέρας θα επηρεάσει το σύνολο της χώρας, κινούμενο από τα δυτικά προς τα ανατολικά. Τα φαινόμενα σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις, κυρίως στα νότια τμήματα της χώρας, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Στον νομό Αττικής και στην πόλη της Αθήνας οι βροχές που εκδηλώνονται κατά τόπους, κατά τη διάρκεια της νύχτας θα ενταθούν δίνοντας έως και τις πρωινές ώρες ισχυρές καταιγίδες με σημαντικά ύψη βροχής. Όμως το μεσημέρι της Δευτέρας ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί.
Τα ισχυρά φαινόμενα αναμένεται να παρουσιάσουν εμμονή στα παράκτια και στα ορεινά τμήματα των νομών Λάρισας, Ημαθίας και Πιερίας. Παράλληλα, πολύ θυελλώδεις άνεμοι εντάσεων οκτώ έως εννέα μποφόρ θα επικρατήσουν στο Αιγαίο έως τις μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας, οπότε θα εξασθενήσουν σημαντικά.
Παράλληλα, όπως φαίνεται στο χάρτη που ακολουθεί, πολύ θυελλώδεις άνεμοι εντάσεων 8-9 μποφόρ θα επικρατήσουν στο Αιγαίο έως τις μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας, οπότε θα εξασθενήσουν σημαντικά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένας άνθρωπος πιο αιρετικός και τολμηρός ακόμα και από το μπαρ του, το θρυλικό Berlin
Πάνω από 100 κλήσεις στην Πυροσβεστική, εκτροπές σε μεγάλους άξονες
Επελαύνουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα
«Απομακρυνθείτε προς την περιοχή Γενοκτονίας»
Αναλυτικά οι περιοχές
Ισχυρές βροχές στην Αττική προκάλεσαν υπερχείλιση του ρέματος Βαλανάρη και διακοπή κυκλοφορίας στα Σπάτα
Μεταβάλλονται ευνοϊκώς τα καιρικά φαινόμενα
Σε κόκκινο συναγερμό η χώρα για τις επόμενες ώρες
Η νέα πλατφόρμα library.onassis.org ανοίγει ελεύθερη πρόσβαση σε σπάνιες συλλογές επτά αιώνων
Η Εθνική Επιτροπή απορρίπτει τον μαζικό εμβολιασμό, προκρίνει βιοασφάλεια και εκρίζωση
Σαρωτική επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε πάνω από 30 βενζινάδικα
Επελαύνει η κακοκαιρία - Νέες οδηγίες από την Πολιτική Προστασία
Η Ελλάδα στην πρώτη ομάδα χωρών του προγράμματος “OpenAI Education for Countries” και πιλοτική εφαρμογή του ChatGPT Edu στα δημόσια σχολεία
Πού θα σημειωθούν οι προγραμματισμένες διακοπές νερού
Σε αυξημένη ετοιμότητα κρατικός μηχανισμός και δήμοι – Τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες σε κάθε περίπτωση
Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.