Ελλαδα

Τραγωδία: Νεκρές σε χαράδρα η 17χρονη και η μητέρα της

Το όχημα εντοπίστηκε με drone της αστυνομίας - Πρώτες εικόνες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Μαρία - Ιωάννα Δεληγιάννη
H Μαρία - Ιωάννα Δεληγιάννη

Τραγική κατάληξη στην υπόθεση εξαφάνισης της 17χρονης και της μητέρας της στην Κατερίνη, με τις δύο γυναίκες να εντοπίζονται νεκρές σε χαράδρα.

Τραγικός επίλογος στην υπόθεση εξαφάνισης της 17χρονης και της 45χρονης μητέρας της στην Κατερίνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο γυναίκες εντοπίστηκαν νεκρές έξω από το αυτοκίνητό τους σε χαράδρα βάθους περίπου 120 μέτρων. Το όχημα βρέθηκε στη θέση Καρακόλι Αγίου Δημητρίου Πιερίας. Διασώστες έσπευσαν επιτόπου, προχωρώντας στην ανάσυρση των σορών. Η ανήλικη Μαρία Ιωάννα Δεληγιάννη και η μητέρα της είχαν εξαφανιστεί στις 8 Νοεμβρίου.

Όπως έγινε γνωστό, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στον γκρεμό με τη βοήθεια drone, το οποίο πετούσε στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Υπενθυμίζεται ότι οι έρευνες επικεντρώθηκαν στη συγκεκριμένη περιοχή, και συγκεκριμένα στο 26ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κατερίνης - Ελασσόνας, όταν κάτοικος εντόπισε τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου. Υπενθυμίζεται ότι στις 12 Νοεμβρίου «το Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ενεργοποιήσει τον συναγερμό Amber Alert για την εξαφάνιση της 17χρονης κατόπιν συναίνεσης των Αστυνομικών Αρχών.

Οι αρχές έχουν προχωρήσει στον αποκλεισμό του σημείου, την ώρα που μικτό κλιμάκιο πυροσβεστών, ανδρών της ΕΜΑΚ και αστυνομικών έχει αναπτυχθεί στον τόπο της τραγωδίας.

LEFTERIA.BLOGSPOT.GR ΠΙΕΡΙΑ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ "ΚΑΡΑΚΟΛΙ"

Πότε τις είδαν ζωντανές για τελευταία φορά

Η Μαρία - Ιωάννα αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, γιόρταζε τα γενέθλιά της και η οικογένεια ετοίμαζε ένα πάρτι, σύμφωνα με δήλωση της γιαγιάς της. Οι δύο γυναίκες είχαν αναχωρήσει με αυτοκίνητο από το σπίτι τους και έκτοτε τα ίχνη τους χάθηκαν.

amber_alert.jpg
Χαμόγελο του Παιδιού - Εξαφάνιση 17χρονης - Κατερίνη

Άγνωστο παραμένει πώς κατέληξε το όχημα στον γκρεμό. Από τα πρώτα στοιχεία, πάντως, της αστυνομικής έρευνας δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας. Παρ' όλα αυτά ειδοποιήθηκαν να φτάσουν στο σημείο ιατροδικαστής αλλά και αστυνομικοί των εγκληματολογικών ερευνών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ