Ελλαδα

Με προβλήματα η κυκλοφορία στην Μακεδονία

Λόγω χιονόπτωσης και παγετού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
59392-118537.jpg

Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου σε νομούς της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

Ειδικότερα, στη Θεσσαλονίκη, όπου μετά το μεσημέρι της Κυριακής σταμάτησε η χιονόπτωση, κλειστός λόγω του παγετού παραμένει ο δρόμος Χορτιάτη- Αγίου Βασιλείου και Ωραιοκάστρου- Μελισσοχωρίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, λόγω χιονόπτωσης και παγετού στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Ιερισσού, από το 66ο χλμ έως το 70ο χλμ, στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Ιερισσού, από το 58ο χλμ έως το 75ο χλμ, στην επαρχιακή οδό Νεοχωρίου- Βαρβάρας και από τη Διασταύρωση της Μεγάλης Παναγιάς έως τη Διασταύρωση Παλαιοχωρίου.

Επίσης, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται στην επαρχιακή οδό Άρνισσας- χιονοδρομικού κέντρου Βόρρας, μετά το 12ο χλμ, στον νομό Πέλλας, στην επαρχιακή οδό Σελίου- Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου, μετά το 17ο χλμ στον νομό Ημαθίας, στην επαρχιακή οδό Καστανερής- Λιβαδίων από το 15ο ως το 27ο χλμ στον νομό Κιλκίς.

Σε όλο το οδικό και επαρχιακό δίκτυο των νομών Πιερίας και Σερρών η κίνηση διεξάγεται πλέον κανονικά. Αλυσίδες απαιτούνται από το 18ο έως 28ο χλμ της επαρχιακής οδού Καστοριάς- Φλώρινας, μέσω Βιτσίου, από το 30ο έως το 50ο χλμ Καστοριάς- Ιωαννίνων, από το 24ο έως το 45ο χλμ Γρεβενών- Σαμαρίνας και από το 35ο ως το 50ο χλμ από τα Γρεβενά προς το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας.

Δ.Κ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ