Ελλαδα

Τι λέει ο οδηγός που παρέσυρε στον θάνατο τον πολίστα Αδ. Μαντή

«Είναι προφανές ότι όλοι έχουμε λυπηθεί γι' αυτό»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αδαμάντιος Μάντης
Αδαμάντιος Μάντης © koe.org.gr

«Είναι προφανές ότι όλοι έχουμε λυπηθεί γι' αυτό» δηλώνει ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε τον πολίστα Αδαμάντιο Μαντή.

Εμφανώς συντετριμμένος είναι ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε τον νεαρό πολίστα Αδαμάντιο Μαντή τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, όταν εκείνος με τον φίλο του σταμάτησαν στην αριστερή λωρίδα, με αποτέλεσμα ο πολίστας να βγει από τη θέση του συνοδηγού στον δρόμο.

«Είναι προφανές ότι όλοι έχουμε λυπηθεί γι' αυτό. Όλοι έχουμε λυπηθεί. Κανένας δεν επιδιώκει ούτε χαίρεται όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα», περιορίστηκε να πει μιλώντας στο newsit.gr ο άνθρωπος που ενώ κινείτο στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας χτύπησε το σταθμευμένο smart.

Δυστυχώς για τον νεαρό πολίστα ο οδηγός του διερχόμενου Ι.Χ. δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τον ελιγμό του. Έπεσε πάνω στο σταματημένο το οποίο με τη σειρά του παρέσυρε τον 21χρονο στον θάνατο. Ο Αδαμάντιος Μαντής μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο Τζάνειο νοσοκομείο Πειραιά και λίγες ώρες μετά εξέπνευσε.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ