- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κεφαλλονιά: Πλημμύρισε από δυνατή βροχή το χωριό της Αγίας Ευφημίας
Από χθες το βράδυ έχει σημάνει «κόκκινος συναγερμός» για τις υπηρεσίες πολιτικής προστασίας
Τόνοι λάσπης έχουν σκεπάσει τους δρόμους του χωριού Αγία Ευφημία στην Κεφαλλονιά μετά τη δυνατή βροχή.
Με λάσπη και νερά γέμισε ο κεντρικός δρόμος στο χωριό της Αγίας Ευφημίας στην Κεφαλονιά, μετά την νεροποντή που πλήττει από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα το Ιόνιο.
Οι κάτοικοι της περιοχής αδυνατούν να κυκλοφορήσουν, λόγω των τόνων λάσπης που έχουν σκεπάσει και άλλους δρόμους του χωριού. Αυτή τη στιγμή στο σημείο βρίσκονται 4 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 10 πυροσβέστες που, μαζί με τις υπηρεσίες του δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς, δίνουν μάχη κάτω από τη δυνατή βροχή ώστε να καθαριστούν οι δρόμοι της Αγίας Ευφημίας και να επιστρέψει το χωριό στην κανονικότητα.
Σε Κεφαλονιά και Ζάκυνθο, από χθες το βράδυ έχει σημάνει «κόκκινος συναγερμός», με τις υπηρεσίες πολιτικής προστασίας των δύο νησιών να έχουν κινητοποιήσει όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεν θα ακουστεί το πρώτο κουδούνι της χρονιάς
Οι μαθητές σέβονται και χαίρονται τις τοιχογραφίες
Στη μάχη και ένα ελικόπτερο
Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τυλιγμένο με την ελληνική σημαία το φέρετρό του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι περιοχές στις οποίες έχουν καταγραφεί
Το πρώτο οργανωμένο φθινοπωρινού τύπου σύστημα φέρνει βροχές και καταιγίδες
Ποιοι είναι δικαιούχοι του βοηθήματος
Η άδεια για τους γονείς
Βιντεοσκοπούσαν το προσωπικό, έκαναν φασαρία και κάπνιζαν στην τουαλέτα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.