- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του πιλότου Νίκου Καρυστινού
Είπαν το τελευταίο αντίο συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του κυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου
Σήμερα Πέμπτη γράφτηκε ο επίλογος της τραγωδίας στον Πόρο, καθώς ο πιλότος του μοιραίου ελικοπτέρου κηδεύτηκε στη Μάνδρα.
Σήμερα Πέμπτη γράφτηκε ο επίλογος της τραγωδίας στον Πόρο, καθώς ο πιλότος του μοιραίου ελικοπτέρου, το οποίο κατέπεσε στην θάλασσα, κηδεύτηκε στη Μάνδρα.
Στον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης όπου εψάλη η εξόδιος ακολουθία είπαν το τελευταίο αντίο συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του Νίκου Καρυστινού από την Πολεμική Αεροπορία και το ΕΚΑΒ.
Απαρηγόρητα τα μέλη της οικογένειάς του, ενώ η μητέρα του καθ' όλη τη διάρκεια της κηδείας ήταν υποβασταζόμενη από συγγενείς της.
Συγκλονίζει η χήρα του πιλότου: «Υπήρξα τυχερή να τον βρω αλλά τόσο άτυχη να τον χάσω τόσο γρήγορα….»
Η μοναχοκόρη του Νίκου Καρυστινού, ήταν το πρώτο συγγενικό του πρόσωπο που άνοιξε την καρδιά της στο Facebook, για να ακολουθήσει τόσο η πρώην σύζυγός του, όσο και ο γιος του. Λίγο αργότερα, με μήνυμά της τον αποχαιρέτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook και η δεύτερη σύζυγός του, με την οποία ήταν παντρεμένος μέχρι και την ημέρα που βρήκε τραγικό θάνατο στο ελικόπτερο.
Η γυναίκα είναι συντετριμμένη και αναφέρει στο μήνυμά της. «Ο Άγγελος μου,ο φίλος μου, ο σύζυγος μου δεν θα με ξαναπάρει στην αγκαλιά του…. ένας Άνθρωπος ένας Άνδρας σπάνιος που υπήρξα τυχερή να τον βρω αλλά τόσο άτυχη να τον χάσω τόσο γρήγορα….».
H σύζυγός του είχε αναρτήσει και μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Facebook τέσσερις μόλις μέρες πριν την τραγωδία, στις 16 Αυγούστου. Στη φωτογραφία φαίνεται με τον άνθρωπό της σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, περνώντας ευχάριστα ένα καλοκαιρινό βράδυ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eίχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα
Επιχείρηση του Λιμενικού με 38 άτομα στα ανοιχτά των Καλών Λιμένων
Πώς έφτασαν στα ίχνη τους οι Αρχές
Οι εικόνες του συρμού έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες
Τι δήλωσαν επιβάτες του αεροσκάφους
Υπόθεση κατασκοπείας στη Σούδα: Τι έχουμε μάθει μέχρι σήμερα για το δίκτυο ιρανικής κατασκοπείας στην Ελλάδα από Αζέρους πράκτορες «χαμηλής και μεσαίας στρατολόγησης».
Βανδαλίστηκε από αγνώστους όταν δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες-ντοκουμέντα σε δημοπρασία
Το σακίδιο επιβίωσης για τα τρία πρώτα 24ωρα
Τι αφορά η κινητοποίηση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.