- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Έδεσε» στην Κέρκυρα η «Katara» του πρώην Εμίρη
Το βασιλικό γιοτ μπορεί να φιλοξενήσει έως 34 άτομα
Στο λιμάνι της Κέρκυρας, έδεσε η υπερπολυτελέστατη θαλαμηγός «Katara» Lurssen με μέλη της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ και τον πρώην Εμίρη Χαμάντ μπιν Χαλιφά αλ Θανί
Στο λιμάνι της Κέρκυρας έδεσε λίγο πριν της 7.00 το απόγευμα, η υπερπολυτελέστατη θαλαμηγός «Katara» Lurssen, με μέλη της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ και τον πρώην Εμίρη Χαμάντ μπιν Χαλιφά αλ Θανί.
Το βασιλικό γιοτ, που μπορεί να προσφέρει μία άνετη διαμονή σε 34 άτομα, κατασκευάστηκε από την Lurssen στη Γερμανία στο ναυπηγείο Lemwerder και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της το 2010.
Το πλήρωμα μπορεί να φτάσει τα 95 άτομα, εξασφαλίζοντας μία άνετη άλλα και πολυτελή εμπειρία ναυσιπλοΐας.
Το Katara Lurssen, είναι μήκους 124.40 μέτρων και διαθέτει μεταλλικό κύτος μετατόπισης και αλουμινένια υπερκατασκευή, με καταστρώματα από ξύλο, ενώ διαθέτει σταθεροποιητές μηδενικής ταχύτητας, οι οποίοι λειτουργούν στην άγκυρα, αυξάνοντας την άνεση του σκάφους όταν αυτό είναι ακίνητο. Διαθέτει επίσης ελικοδρόμιο , Beach Club, Tender Garage, Πλατφόρμα Κολύμβησης, Υποβρύχια Φώτα, GYM, Spa, Τζακούζι (στο κατάστρωμα) και πισίνα.
Ο πρώην Εμίρης του Κατάρ, Χαμάντ μπιν Χαλιφά αλ Θανί, αγαπά ιδιαίτερα την Κέρκυρα και την επισκέπτεται σχεδόν κάθε χρόνο, ενώ είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός στο νησί των Φαιάκων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο ηθοποιός ως πολιτικώς ενάγων μετά τη μήνυση εναντίον γυναίκας που τον κατήγγειλε για βιασμό
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα με τους 40 «αχυράνθρωπους»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Οι 9 περιοχές που μπαίνουν σε καθεστώς Red Code
Τι αναμένεται να υποστηρίξει
Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά
Στο όχημα επέβαιναν συνολικά 25 άτομα - Η ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού
Στο τέλος της εβδομάδας θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο
Όσα ζήσαμε στο Allwyn x McLaren Racing: Live in Athens στο ΟΑΚΑ
Αναβαθμίστηκε το έκτακτο της ΕΜΥ - Ισχυρές καταιγίδες και την 28η Οκτωβρίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.