- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αγωνία για 38χρονο στον Τύρναβο Λάρισας -Αγνοείται από τη Δευτέρα
Έκτοτε δεν έχει δώσει το παραμικρό σημάδι ζωής
Silver Alert για τον 38χρονο Δημήτρη Χασάπη που εξαφανίστηκε από τον Τύρναβο. Έφυγε από το σπίτι του τη Δευτέρα 29 Ιουλίου.
Silver Alert σήμανε για την εξαφάνιση του 38χρονου Δημήτρη Χασάπη από τον Τύρναβο Λάρισας.
Ο Δημήτρης έφυγε από το σπίτι του τη Δευτέρα 29 Ιουλίου και έκτοτε δεν έχει δώσει το παραμικρό σημάδι ζωής. Σύμφωνα με το silver alert ο 38χρονος την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο παντελόνι. Οδηγεί ένα citroen zx με πινακίδα κυκλοφορίας ΡΙΚ 2195, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανόν να κατευθύνθηκε προς Τρίκαλα. Έχει καστανά μάτια, κανονικό βάρος και ύψος 1.83μ.
Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.
Οι αστυνομικές αρχές καθώς και η οικογένειά του συνεχίζουν την αναζήτησή του με την αγωνία να κορυφώνεται.
Η οικογένειά του απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τη γραμμή ζωής στο 1065, ή να απευθυνθεί στα τηλεφωνα 6941 473236 και 6978 276889.
Πληροφορίες: onlarissa.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα για την έμφυλη ισότητα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα 3+1 don't της προηγούμενης ημέρας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Από 16 έως 19 Οκτωβρίου 2026
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Αναλυτική πρόγνωση για όλη την Ελλάδα από το meteo και την ΕΜΥ
Μέχρι πότε θα μείνει σε ισχύ
Νοσηλεύεται με κάταγμα στη λεκάνη
Νέα πτήση επαναπατρισμού Ελλήνων πολιτών και των κατοικιδίων τους από το Ντουμπάι
Ο χολιγουντιανός σταρ παραμένει στην Ελλάδα
Μάρτης... γδάρτης με βροχές και κρύο
Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε το πρωί σε βραχώδη περιοχή κοντά στη Λίνδο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.