Ο Μάνος Παπαγιάννης στην καφετέρια του αμέσως μετά το φονικό. Στα ίχνη του δολοφόνου του 25χρονου Κούρδου η αστυνομία
Η εν ψυχρώ δολοφονία ενός 25χρονου Τούρκου, κουρδικής καταγωγής, το απόγευμα της Τετάρτης σε πολυσύχναστη καφετέρια στο Περιστέρι έχει σοκάρει την ελληνική κοινωνία. Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται και ο Μάνος Παπαγιάννης, ο ηθοποιός που είναι και ιδιοκτήτης της καφετέριας που έγινε το έγκλημα.
Όπως φαίνεται μάλιστα από την φωτογραφία που δημοσιεύει το protothema.gr, ο ηθοποιός λίγη ώρα μετά τη δολοφονία βρισκόταν στην καφετέριά του.
«Ο κύριος Παπαγιάννης είναι σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη, πλην όμως, αμέσως έφτασε στο σημείο, διαχειρίστηκε με πολύ ψυχραιμία και σύνεση το περιστατικό, ήταν στο πλευρό των συνεργατών του, συνεργάστηκε με τις Αρχές που διεξάγουν έρευνα για την υπόθεση. Σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη, δυστυχώς είναι δυσάρεστες ειδήσεις αυτές, αλλά όπως ξέρετε είναι μια καθημερινότητα όπως έχουν γίνει τα πράγματα, έχει αυξηθεί κατά πολύ η εγκληματικότητα στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό», δήλωσε η συνήγορός του, Γιάννα Παναγοπούλου, μιλώντας στο Open.
Η αστυνομία εν τω μεταξύ βρίσκεται στα ίχνη του δράστη, καθώς το περιστατικό έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας, ενώ μαρτυρίες αναφέρουν πως πυροβόλησε το θύμα τρεις φορές και στη συνέχεια το χτύπησε στο κεφάλι με το όπλο, λέγοντας «Πάρτα ρε π.....».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία
Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Η έκθεση συγκεντρώνει έργα, εμπειρίες και αποτελέσματα από μια σειρά δράσεων
Αυξάνονται οι καταγγελίες για επιθέσεις σε γιατρούς και υγειονομικούς σε νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας
Το βίντεο - αφιέρωμα της εταιρίας παραγωγής για την αείμνηστη ηθοποιό
Απολύτως ανακριβή χαρακτηρίζει η ΕΛΑΣ τα δημοσιεύματα για χειροπέδες σε καθηγητές εντός σχολείου
Τροχαίο στο 44,5ο χλμ προς Κόρινθο – Τραυματίστηκε οδηγός βαν, επί τόπου Τροχαία και Πυροσβεστική
Ένα χρόνο πριν η σπουδαία ηθοποιός είχε μιλήσει μέσα από το Γηροκομείο Αθηνών
Η ανακοίνωση της οικογένειας Ντε Γκρες
Η σπουδαία ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 92 ετών
Η σπουδαία ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου άφησε την τελευταία της πνοή, όπως ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας
Η πρόγνωση Τσατραφύλλια για χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα και ισχυρούς βοριάδες
Ο γνωστός επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή
Σκληρή δήλωση Αλειφτήρα κατά Ανεστίδη, ενόψει της συνάντησης των αγροτών με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου
Όλες οι αργίες για το 2026
Η 24χρονη πέρασε στο αντίθετο ρεύμα στη Μάρκου Μπότσαρη και προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.