- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ο καιρός σήμερα: Άνοδος της θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς.
Σήμερα Δευτέρα 22 Ιουλίου αναμένεται ηλιοφάνεια, με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά και στη Μακεδονία κατά τις θερμές ώρες της ημέρας.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 20 έως 35, στη Θεσσαλία από 21 έως 37, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 36, στα νησιά του Ιονίου από 24 έως 32, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 23 έως 34 και τοπικά στη Ρόδο έως 35 με 36, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 22 έως 31 και στην Κρήτη από 17 έως 32.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως τις θερμές ώρες της ημέρας θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 2 έως 4 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, όμως τις θερμές ώρες της ημέρας θα ενισχυθούν και θα φτάνουν τα 6 και τοπικά τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια, όμως τις θερμές ώρες της ημέρας θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Τα ίχνη της χάθηκαν από χώρο παιδικής προστασίας
Οι δικαστές έδωσαν όνομα, τόπο βάπτισης και όρισαν διατροφή σε υπόθεση διαζευγμένων γονέων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων
Δύο σεσημασμένοι κακοποιοί ταυτοποιήθηκαν από τη Δίωξη Εκβιαστών για την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Αυξημένη κίνηση και καθυστερήσεις σε Κηφισό, Κηφισίας, Μεσογείων, Παραλιακή και βασικούς άξονες
Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τα ουρλιαχτά νεαρής γυναίκας για τον αδελφό της που κινδύνευσε
Δείτε την αναλυτική πρόγνωση για σήμερα Παρασκευή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.