Ελλαδα

Κιάτο: «Δεν τη σκότωσα εγώ, εκείνη ήθελε να τη θάψω στην αυλή»

Τι υποστηρίζει ο γιος της ηλικιωμένης που βρέθηκε θαμμένη στην αυλή του σπιτιού της

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
still0719_00041.jpg
Γιος έθαψε τη μάνα στο Κιάτο © korinthostv.gr

«Δεν τη σκότωσα εγώ, εκείνη ήθελε να τη θάψω στην αυλή» δήλωσε ο γιος της ηλικιωμένης που βρέθηκε θαμμένη στην αυλή του σπιτιού της.

Ο γιος της 82χρονης γυναίκας που βρέθηκε θαμμένη σε αποθηκάκι στην αυλή του σπιτιού της στο χωριό Μικρός Βάλτος στο Κιάτο Κορινθίας, υποστηρίζει πως δεν σκότωσε αυτός τη μητέρα του, αλλά πως στην ουσία εκπλήρωσε την τελευταία της επιθυμία της.

«Δεν τη σκότωσα εγώ. Είχε προβλήματα υγείας και πέθανε στις 26 Νοεμβρίου. Πάντοτε μου έλεγε ότι όταν πεθάνει θέλει να τη θάψω στην αυλή του σπιτιού. Στις 27 Νοεμβρίου ήρθα να τη δω και ήταν νεκρή. Αποφάσισα να κάνω πράξη την τελευταία επιθυμία της» φέρεται να είπε ο γιος της στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Η ηλικιωμένη ήταν συνταξιούχος του ΟΓΑ. Έμενε μόνη στο σπίτι, ενώ ο γιος σε άλλο χωριό και την επισκεπτόταν συχνά. Ουδέποτε δήλωσε τον θάνατό της στις αρμόδιες αρχές και έτσι συνέχισε να λαμβάνει τη σύνταξη της μητέρας του. Ο ίδιος δήλωσε σε εισαγγελέα και αστυνομικούς όταν ανακαλύφθηκε η σορός της μητέρας του πως την έθαψε στο σπίτι για να συνεχίζει να λαμβάνει τη σύνταξη, διότι είχε ανάγκη τα χρήματα.

Μακροσκοπικά ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε κάποιο τραύμα ή ίχνη αίματος ή κάποιο άλλο στοιχείο που να «δείχνει» εγκληματική ενέργεια, αλλά τις πλήρεις απαντήσεις θα τις δώσει η νεκροψία-νεκροτομή.

Τα ακριβή αίτια θανάτου της ωστόσο αναμένεται να προσδιοριστούν από τη νεκροψία νεκροτομή. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 ο γιος της ηλικιωμένης κρατείται για παράβαση του ΚΟΚ και όχι για ανθρωποκτονία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ