- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Σερβοβόσνιος συνελήφθη στους Ευζώνους Κιλκίς σε εκτέλεση ερυθράς αγγελίας διεθνών αναζητήσεων.
Σερβοβόσνιος συνελήφθη στους Ευζώνους Κιλκίς σε εκτέλεση ερυθράς αγγελίας διεθνών αναζητήσεων. Πρόκειται για 46χρονο, την έκδοση του οποίου ζητούν οι διωκτικές Αρχές της Βοσνίας -Ερζεγοβίνης που τον κατηγορούν για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Η σύλληψή του έγινε χθες το μεσημέρι στον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων, όταν κατά τον διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε εις βάρος του διεθνές ένταλμα της Ιντερπόλ Βοσνίας - Ερζεγοβίνης. Ο 46χρονος φέρεται να ζει στο Βελιγράδι, όπου επέστρεφε ύστερα από οικογενειακές διακοπές στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με τα διωκτικά έγγραφα, η πράξη που του καταλογίζεται φέρεται να τελέστηκε στις αρχές του προηγούμενου μήνα (1 Ιουνίου) σε περιοχή της Βοσνίας- Ερζεγοβίνης, όπου, «κατόπιν συμφωνίας, από κοινού με άλλους, επιτέθηκε (σε ένα άτομο) με γροθιές και κλωτσιές» .
Στον εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε, δήλωσε ότι αρνείται την κατηγορία, ενώ έκανε λόγο για «πολιτική δίωξη» σε βάρος του. Όπως έγινε γνωστό, δεν εμφανίστηκε αρνητικός στο αίτημα έκδοσης, για το οποίο θα αποφανθεί το επόμενο χρονικό διάστημα το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης .Έως τότε παραμένει σε καθεστώς κράτησης.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού θα γίνουν οι συγκεντρώσεις
Το έργο της Lamda Development αναμένεται να αποσυμφορήσει την παραλιακή λεωφόρο
Προχωρά η διαδικασία αγοράς του από την Περιφέρεια
Εγκρίθηκε το χρονοδιάγραμμα
Με αφορμή την εορτή του πολιούχου και προστάτη του νησιού Αγίου Γερασίμου
Αυξημένη είναι η κίνηση και σε άλλες κεντρικές οδικές αρτηρίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το παιδί δεν κοιμόταν γιατί πίστευε ότι κάνει αμαρτίες, λέει
Τρεις ημέρες συζητήσεων για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την προστασία του περιβάλλοντος και το μέλλον των νησιωτικών κοινοτήτων
Τον απεγκλώβισε η Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να γνωρίζετε
Οι φοιτητές στήνουν σκηνές στο Σύνταγμα, αύριο οι συγκεντρώσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.