- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ο καιρός σήμερα: Και καύσωνας και βροχή
Αναλυτική πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία
Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες έως 38 βαθμούς Κελσίου περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα βόρεια ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους στα βόρεια κυρίως ορεινά, τοπικές καταιγίδες στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και πολύ υψηλές θερμοκρασίες στα κεντρικά, δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα της χώρας.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 38 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 22 έως 38 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 40-41 βαθμούς Κελσίου), 20 έως 39 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Δυτική Στερεά τοπικά 40-41 βαθμούς Κελσίου), 23 έως 33 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 23 έως 36 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και βαθμιαία στο Καρπάθιο ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 38 βαθμούς, αλλά στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Σαρωνικό ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στα ανατολικό μέτριοι 5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ορεινά περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και τις μεσημεριανές ώρες από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
Πηγή: meteo.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Απομακρυνθείτε προς την περιοχή Γενοκτονίας»
Αναλυτικά οι περιοχές
Ισχυρές βροχές στην Αττική προκάλεσαν υπερχείλιση του ρέματος Βαλανάρη και διακοπή κυκλοφορίας στα Σπάτα
Μεταβάλλονται ευνοϊκώς τα καιρικά φαινόμενα
Η νέα πλατφόρμα library.onassis.org ανοίγει ελεύθερη πρόσβαση σε σπάνιες συλλογές επτά αιώνων
Η Εθνική Επιτροπή απορρίπτει τον μαζικό εμβολιασμό, προκρίνει βιοασφάλεια και εκρίζωση
Σαρωτική επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε πάνω από 30 βενζινάδικα
Επελαύνει η κακοκαιρία - Νέες οδηγίες από την Πολιτική Προστασία
Η Ελλάδα στην πρώτη ομάδα χωρών του προγράμματος “OpenAI Education for Countries” και πιλοτική εφαρμογή του ChatGPT Edu στα δημόσια σχολεία
Πού θα σημειωθούν οι προγραμματισμένες διακοπές νερού
Σε αυξημένη ετοιμότητα κρατικός μηχανισμός και δήμοι – Τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες σε κάθε περίπτωση
Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα
Φτάνουν έως και 9 μποφόρ
Η νέα ανάρτηση του μετεωρολόγου
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.