- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ανοιχτά θα είναι τα γραφεία ταυτοτήτων και διαβατηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας, σε όλη τη χώρα, πέραν του ωραρίου τους, το Σάββατο και την Κυριακή 6 και 7 Ιουλίου.
Ανοιχτά θα είναι τα γραφεία ταυτοτήτων και διαβατηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας, σε όλη τη χώρα, πέραν του ωραρίου τους, το Σάββατο και την Κυριακή 6 και 7 Ιουλίου, για την εξυπηρέτηση των ψηφοφόρων, ενόψει των βουλευτικών εκλογών.
Όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, τα γραφεία θα λειτουργήσουν ως ακολούθως:
Γραφεία Ταυτοτήτων
• Σάββατο, 6 Ιουλίου 2019, κατά τις ώρες 08.00 έως 18.00
• Κυριακή, 7 Ιουλίου 2019, κατά τις ώρες 07.00 έως 19.00
Γραφεία Διαβατηρίων (για την παράδοση διαβατηρίων που δεν έχουν παραληφθεί από τους δικαιούχους)
• Σάββατο, 6 Ιουλίου 2019, κατά τις ώρες 08.00 έως 18.00
• Κυριακή, 7 Ιουλίου 2019, κατά τις ώρες 07.00 έως 19.00
Επισημαίνεται ότι σε περιπτώσεις αρχικής έκδοσης ή αντικατάστασης δελτίων ταυτότητας, θα εκδίδεται άμεσα, ακόμα και την ημέρα της ψηφοφορίας, εφόσον προσκομισθούν από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά.
Περισσότερες πληροφορίες για τα δικαιολογητικά και διευκρινιστικές λεπτομέρειες σχετικά με την έκδοση Δελτίων Ταυτότητας από τα Γραφεία Ταυτοτήτων, μπορούν οι πολίτες να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.hellenicpolice.gr / Οδηγός του Πολίτη - Δικαιολογητικά.
Στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας, επίσης, είναι δυνατή η αναζήτηση των στοιχείων επικοινωνίας των κατά τόπους Γραφείων Ταυτοτήτων των Υπηρεσιών Ασφαλείας της Ελληνικής Αστυνομίας.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Βροχή» τα πρόστιμα για πρόκληση φωτιάς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Η μισθοδοσία επανέρχεται στο γενικό πλαίσιο της δημόσιας διοίκησης» - Η ανακοίνωση
Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική
Πόσο κοστίζουν οι νέες ταυτότητες; - Βήμα βήμα η διαδικασία
Παγκόσμια προβολή εν μέσω του FIFA World Cup 2026
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Έσπασε παλιά βάνα», λέει ο Γεωργιάδης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.