- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Εισέβαλε στο διαμέρισμά της κι επιχείρησε να τη βιάσει
Τρόμος για 27χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη
Τρόμος για 27χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη. 20χρονος Αλγερινός εισέβαλε στο διαμέρισμά της κι επιχείρησε να τη βιάσει
Tα μεσάνυχτα της Τετάρτης στην περιοχή της Ανάληψης, στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τοπικό site, 20χρονος Αλγερινός σκαρφάλωσε από την πρόσοψη πολυκατοικίας και εισέβαλε σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου από την μπαλκονόπορτα.
Μέσα στο διαμέρισμα βρισκόταν μια 27χρονη γυναίκα η οποία ήταν καθισμένη στον καναπέ και παρακολουθούσε τηλεόραση. Ο 20χρονος κατάφερε να βρει το πορτοφόλι της νεαρής χωρίς να γίνει αντιληπτός. Αντί να αποχωρήσει από το διαμέρισμα, τράβηξε μαχαίρι και της επιτέθηκε.
Με την απειλή μαχαιριού επιχείρησε να την ακινητοποιήσει για να την βιάσει. Εκείνη έβαλε τις φωνές, αναγκάζοντας τον νεαρό Αλγερινό να τραπεί σε φυγή.
Πήδηξε από το μπαλκόνι στο δρόμο και εξαφανίστηκε. Η νεαρή ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία. Μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί τους παρέδωσε το κινητό τηλέφωνο του δράστη, το οποίο του είχε πέσει εντός του διαμερίσματος.
Ξεκίνησε αστυνομική έρευνα από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου. Μετά από επισταμένες έρευνες ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη.
Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί. Μέχρι την απολογία του θα παραμείνει κρατούμενος.
Ο συλληφθείς έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις κλοπών και διακίνησης ναρκωτικών.
Πηγή: thestival.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.