- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο καταδικασθείς για ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς «Τοξοβόλος» του Συντάγματος απέδρασε από αγροτικές φυλακές.
Απέδρασε από τις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας το βράδυ της Πέμπτης ο Γιάννης Μιχαηλίδης, γνωστός και ως ο «τοξοβόλος του Συντάγματος».
Ο Γιάννης Μιχαηλίδης είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», για συνέργεια στη διπλή ληστεία τραπεζών στο Βελβεντό Κοζάνης. Το 2015 καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών για την ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στην Πεύκη. Για την ίδια υπόθεση είχε καταδικαστεί και ο Θεόφιλος Μαυρόπουλος που επίσης κρατείται στις φυλακές της Τίρυνθας.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα στην «Καθημερινή», τον περασμένο Μάρτιο Έλληνας ποινικός που επίσης κρατείται στην Τίρυνθα πήδηξε το βράδυ της 23ης Μαρτίου τον μαντρότοιχο της φυλακής και λήστεψε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ στην πόλη του Ναυπλίου, πριν επιστρέψει μερικές ώρες αργότερα στο κελί του.
Έρευνες για το συμβάν διενεργεί η Αστυνομία και το υπουργείο Δικαιοσύνης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτικά τι θα ισχύσει
Στα 7 εκατ. ευρώ το παράνομο όφελος
Το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας
Μενδώνη: Η συνεργασία Ελλάδας και Ιταλίας αποτελεί πρότυπο για τον επαναπατρισμό πολιτιστικών αγαθών
Πόσο θα διαρκέσουν - Τι πρέπει να προσέξετε
Πότε ολοκληρώνονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις
Το πρώτο βήμα προς τη χιλιομετρική χρέωση έχει ήδη γίνει στην Ολυμπία Οδό
Ξεκάθαρο μήνυμα του υπουργού Τουρνά προς τους ιδιοκτήτες
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης και σταθεροποίησης
Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης
Επεκτείνεται η πολιτιστική πρωτοβουλία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στις 22 και 23 Ιουνίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο - Είσοδος ελεύθερη
Αυτοσυγκράτηση ζήτησε η πρόεδρος
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2026 στις 19:30, στο κτίριο ΣΑΚΑ του Κολλεγίου Αθηνών
Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο αντίο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.