Βανδάλισαν το «Σπίτι του Αγωνιστή» με φασιστικά συνθήματα
Λέρωσαν τους τοίχους του ιδρύματος με συνθήματα όπως «Γυάρος ξανά»
Το ΚΚΕ με αποτροπιασμό καταγγέλλει τον βανδαλισμό στο «Σπίτι του Αγωνιστή» με φασιστικά συνθήματα.
Το ΚΚΕ «με αποτροπιασμό καταγγέλλει τον βανδαλισμό, με την αναγραφή εμετικών φασιστικών συνθημάτων, στο "Σπίτι του Αγωνιστή", το ίδρυμα που με την μεγάλη προσπάθεια των Αντιστασιακών Οργανώσεων και τη συμβολή χιλιάδων λαϊκών ανθρώπων, λειτουργεί για τη στέγαση και φροντίδα παλαίμαχων αγωνιστών της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ».
Όπως αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος «θρασύδειλα φασιστοειδή το βράδυ της Κυριακής, μέσα στο σκοτάδι όπως συνηθίζουν, λέρωσαν τους τοίχους του ιδρύματος με συνθήματα όπως "Γυάρος ξανά" και με τα σύμβολα της σβάστικας και του "στόχου", απέναντι στα οποία ο λαός μας έδωσε ποταμούς αίματος για το τσάκισμά τους».
«Πέρα από τη δειλία των φασιστοειδών να βανδαλίσουν ένα ίδρυμα στο οποίο διαμένουν ηλικιωμένοι άνθρωποι, αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, αποδεικνύεται ακόμη ότι ο μισητός αντίπαλος των φασιστοειδών είναι το ΚΚΕ, οι αγωνιστές, το εργατικό - λαϊκό κίνημα. Οι αγωνιστές, όμως, δεν τρομοκρατούνται» προσθέτει η ανακοίνωση.
Το ΚΚΕ, καταλήγοντας στην ανακοίνωση του καλεί τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα «πέρα από την αυτονόητη καταδίκη του βανδαλισμού του "Σπιτιού του Αγωνιστή", να δυναμώσουν την πάλη τους κατά του φασισμού - ναζισμού, του ρατσισμού και του συστήματος που τον γεννά και τον θρέφει, να δυναμώσουν τον αγώνα τους και το κίνημά τους, να τους απομονώσουν και να στείλουν εκτός βουλής όλα τα αντιδραστικά - φασιστικά μορφώματα στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, με ένα πολύ πιο ισχυρό ΚΚΕ».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα
Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων λόγω κακοκαιρίας
Πιθανές χαλαζοπτώσεις, πτώση της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 8 μποφόρ σε Ιόνιο και Αιγαίο
Έλεγχοι σε όλο το οδικό δίκτυο - Περιορισμοί στην κίνηση βαρέων οχημάτων
Σε επιφυλακή οι κρατικές υπηρεσίες και η Πυροσβεστική - Τι πρέπει να προσέξουν οι πολίτες
Έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλία, Εύβοια, Σποράδες και νησιά του Αιγαίου
Έργα αντικατάστασης σιδηροτροχιών - Έκτακτη λεωφορειακή σύνδεση από τον ΟΑΣΑ
Τοπικά ισχυρά φαινόμενα από τα δυτικά - Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.