Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Έκαναν γύρισμα για το προσφυγικό και τους έκλεψαν

Στο στόχαστρο αγνώστων τηλεοπτικό συνεργείο της Ουγγαρίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τηλεοπτική κάμερα
Τηλεοπτική κάμερα/©Twitter

Έκλεψαν ουγγρικό τηλεοπτικό συνεργείο στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που το γύρισμα βρισκόταν σε εξέλιξη.

Θύματα κλοπής έπεσαν το απόγευμα της Πέμπτης μέλη τηλεοπτικού συνεργείου της ουγγρικής κρατικής τηλεόρασης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε γύρω στις 16.30, στο ύψος του «πετάλου» της Αριστοτέλους και ενώ το συνεργείο έκανε γυρίσματα με θέμα το προσφυγικό. Την ώρα που το συνεργείο τραβούσε πλάνα για το ρεπορτάζ, άγνωστοι έκλεψαν την δεύτερη κάμερά τους.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε στη Voria.gr ο δημοσιογράφος Αντώνης Ρεπανάς, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο, την ώρα που ο Ούγγρος δημοσιογράφος τραβούσε λήψεις κάτω από τις καμάρες, άφησε την προσοχή του από την τσάντα την οποία είχε τοποθετήσει λίγα μέτρα παρακάτω και η οποία περιείχε τη δεύτερη κάμερα, μικρόφωνα, κ.ά. Με έκπληξή του διαπίστωσε ότι η τσάντα είχε κάνει... φτερά!

Μόλις το συνεργείο αντιλήφθηκε το περιστατικό, ρώτησε τους πολίτες οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο, αλλά και καταστηματάρχες, μήπως είχαν κάποια πληροφορία, ωστόσο κανείς δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό. Στη συνέχεια τα μέλη του συνεργείου μετέβησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, όπου υπέβαλαν μήνυση κατ' αγνώστων για κλοπή. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ