- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εξάρχεια: Επίθεση σε 45χρονο - Φορούσε μπλούζα με τη Μακεδονία
Ομάδα ατόμων του επιτέθηκε και τον ξυλοκόπησε σύμφωνα με τα λεγόμενά του
Χτύπησαν 45χρονο στα Εξάρχεια γιατί φορούσε μπλούζα με σύνθημα για την Μακεδονία ενώ έκανε βόλτα με την σύζυγο και τον γιο του.
Επίθεση σε βάρος του, στην πλατεία Εξαρχείων, επειδή φορούσε μπλούζα που ανέγραφε τη φράση «Μαχητές της Μακεδονίας», κατήγγηλε ένας 45χρονος από την Θεσσαλονίκη, χτες το βράδυ στην Αστυνομία.
Όπως αναφέρει ο 45χρονος, ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο, είχε έλθει με την οικογένεια του στην Αθήνα και βγήκε βόλτα στην πλατεία Εξαρχείων μαζί με την σύζυγο του και το παιδί τους, όταν μια ομάδα τους πλησίασε και χωρίς να πειράξουν τους άλλους δύο, επιτέθηκαν στον ίδιο, του έσκισαν την μπλούζα και τον γρονθοκόπησαν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν ελαφρά στο κεφάλι.
Ο παθών μετέβη στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση και οι δράστες αναζητούνται.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μέχρι πότε θα διαρκέσει η φθινοπωρινή «εισβολή» από τα Βαλκάνια
Τι δήλωσε ο Έλληνας τραγουδιστής
Θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μαζί με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής αποστολής
Τι συμβαίνει με την ελληνική ακαδημαϊκή διασπορά
Η νέα εκδήλωση του κύκλου συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα» του περιοδικού The Books' Journal
Ήταν κλειστό εξαιτίας κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων που διαμαρτύρονται για τα μετρά κατά της μετάδοσης του αφθώδους πυρετού
Η φωτιά καίει υλικά ανακύκλωσης και απορρίμματα
Πιθανόν να του έστησαν ενέδρα μέσω Instagram
Οι νεότερες εξελίξεις για την υγεία της
Αναμνήσεις ενός μαθητή από την 21η Απριλίου 1967
Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάστασή της
Πότε έρχονται βροχές και βοριάδες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.