Κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα
Λόγω των αντιπλημμυρικών έργων στον κόμβο Πειραιώς - Χαμοστέρνας
Ακινητοποιημένα είναι τα οχήματα αυτή την ώρα επί της Καλλιρόης από το ύψος της Συγγρού προς και έως το ύψος της Πειραιώς λόγω των αντιπλημμυρικών έργων στην υπόγεια διάβαση της Χαμοστέρνας.
Μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονται, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, και στο ανοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Κηφισού από το Αιγάλεω έως τη Νέα Φιλαδέλφεια, λόγω τροχαίου.
Έως τις 30 Απριλίου οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Την ίδια ώρα, Παρατείνονται έως τις 30 Απριλίου, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Πειραιώς-Χαμοστέρνας, στην περιοχή των δήμων Αθηναίων και Μοσχάτου-Ταύρου, λόγω των συνεχιζόμενων εργασιών αντιπλημμυρικής προστασίας.
Καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου, δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία:
- στην υπόγεια διάβαση της οδού Χαμοστέρνας, στο τμήμα της από την οδό Πανδώρου έως την πάροδο Κωνσταντινουπόλεως, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Κατά τη διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται πάνω από τον ανισόπεδο κόμβο Πειραιώς-Χαμοστέρνας.
- στην υπόγεια διάβαση της οδού Π. Τσαλδάρη, στο τμήμα της 200μ. πριν την υπόγεια διάβαση έως και την οδό Κορυζή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλλιθέα. Κατά τη διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται πάνω από τον ανισόπεδο κόμβο.
Στην οδό Χαμοστέρνας, στο τμήμα της από την οδό Ορέστου έως την οδό Αλκμήνης, η κυκλοφορία θα διακόπτεται εναλλάξ στην αριστερή και στη δεξιά λωρίδα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιώς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Σύλλογος Συγγενών Θανόντων και Εγκαυματιών ζητά η Δικαιοσύνη να λάβει υπόψη το μήνυμα της απόφασης
Μη διαθέσιμη η πληρωμή εισφορών μη μισθωτών μέσω IRIS από 14:00 έως 16:00 λόγω εργασιών
Με απόφαση του περιφερειάρχη, Νίκου Χαρδαλιά - Πώς θα γίνουν τα μαθήματα
Συμβουλές για ασφαλέστερες μετακινήσεις
Ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χιόνια και θυελλώδεις άνεμοι από Τετάρτη – Οδηγίες αυτοπροστασίας
Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου
Αναμένονται τεράστιοι όγκοι βροχής σύμφωνα με τις προγνώσεις καιρού
Η κατάσταση της υγείας της
Ο γιος της, συνάδελφοι και φίλοι στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών
Οδικά έργα σε Κηφισό, Αττική Οδό και Λεωφόρο Βουλιαγμένης φέρνουν έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση
«Ενδεχομένως θα πιεστούν οι ΜΕΘ» λέει ο καθηγητής Τζανάκης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι περιοχές που θα «σαρώσουν» ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Πού εντοπίζονται αυξητικές τάσεις
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Προκλήθηκε λόγω ισχυρής γεωμαγνητικής καταιγίδας
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Ισχυροί άνεμοι στη δυτική Ελλάδα
Σε περιοχές όπου επικρατεί παγετός και χιονοπτώσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.