- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
138 κλήσεις στην Πυροσβεστική λόγω των ισχυρών ανέμων
Για κοπές δέντρων και αφαιρέσεις αντικειμένων
Σε 138 ανέρχονται οι κλήσεις που έχει δεχθεί η Πυροσβεστική, από τις πρώτες πρωϊνές ώρες έως τώρα, για κοπές δένδρων και αφαιρέσεις αντικειμένων, λόγω των ισχυρών ανέμων στην Αττική.
Σε ισχύ θα παραμείνει το απαγορευτικού απόπλου έως τις 6 το απόγευμα στο λιμάνι του Πειραιά, ενώ για τον Αργοσαρωνικό δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων.
Κλειστή είναι γραμμή Πάχη Μεγάρων-Φανερωμένη Σαλαμίνας ενώ από την Ραφήνα δεν εκτελούνται τα δρομολόγια για τις Κυκλάδες. Επίσης, το μεσημέρι δεν εκτελέστηκαν τα δρομολόγια από το λιμάνι της Ραφήνας για το Μαρμάρι. Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Λαυρίου. Κλειστή είναι επίσης η γραμμή Καβάλα - Πρίνου Θάσου και Ρίο - Αντίρριο.
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές και τροποποιήσεις δρομολογίων λόγων των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτικά τι θα ισχύσει
Στα 7 εκατ. ευρώ το παράνομο όφελος
Το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας
Μενδώνη: Η συνεργασία Ελλάδας και Ιταλίας αποτελεί πρότυπο για τον επαναπατρισμό πολιτιστικών αγαθών
Πόσο θα διαρκέσουν - Τι πρέπει να προσέξετε
Πότε ολοκληρώνονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις
Το πρώτο βήμα προς τη χιλιομετρική χρέωση έχει ήδη γίνει στην Ολυμπία Οδό
Ξεκάθαρο μήνυμα του υπουργού Τουρνά προς τους ιδιοκτήτες
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης και σταθεροποίησης
Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης
Επεκτείνεται η πολιτιστική πρωτοβουλία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στις 22 και 23 Ιουνίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο - Είσοδος ελεύθερη
Αυτοσυγκράτηση ζήτησε η πρόεδρος
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2026 στις 19:30, στο κτίριο ΣΑΚΑ του Κολλεγίου Αθηνών
Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο αντίο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.