- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μαφία Vor V Zakone: Αυτοί είναι που ρήμαξαν κατοικίες στην Αττική
Η σπείρα εξαρθρώθηκε στις 13 Μαρτίου - Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των μελών
Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τις φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας των έξι Γεωργιανών κακοποιών, που συνελήφθησαν πριν από μερικές ημέρες για δεκάδες κλοπές και διαρρήξεις στην Αττική.
Ανάμεσα τους και ο αρχηγός της συμμορίας, που έφερε τον τίτλο «Vor V Zakone» (σ.σ. «κλέφτης του νόμου»).
Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:
1. (επ.) ENDELADZE (ον.) GEORGI του NUGZARI και της MARINA , γεν. 24-02-1981 στην Γεωργία, με το προσωνύμιο «TAVA»
2. (επ.) KOGHUASHVILI (ον.) TAMAZ του GEORGI και της TSANA , γεν. 04-06-1979 στην Γεωργία, με το προσωνύμιο «ΤΑΖΟ»
3 . (επ.) MINDADZE ή SHALIKIAN ή SHALIKIANI (ον.) TORNIKE ή TORVINE του DAVID ή DAVITI και της AZA ή IZA γεν. 24-12-1978 στην Γεωργία, με το προσωνύμιο «ΤΟRNIKE»
4 . (επ.) VARDANIDZE (ον.) ASMATI του RAMAZI και της LELA , γεν. 21-09-1987 στην Γεωργία, με το προσωνύμιο «ΑΝΝΑ».
και για τους μη συλληφθέντες:
5. (επ.) VARDANIDZE (ον.) VARLAM του ANDORI και της MODONA γεν. 20-09-1979 στην Γεωργία, με το προσωνύμιο «KUNA»
6. (επ.) MINDADZE (ον.) TΕΙMURAZ του DAVID ή DAVITI γεν. 28-02-1989 στην Γεωργία, με το προσωνύμιο «BACHANA».
Τα μέλη της συγκεκριμένης συμμορίας, είναι υπεύθυνοι για πλήθος διαρρήξεων με επαγγελματική ακρίβεια και μεθόδους και το πλήθος των κλοπιμαίων κατέληγε σε ενεχυροδανειστήριο στην Αθήνα και κυρίως στην χώρα τους όπου πετύχαιναν τις καλύτερες προς πώληση τιμές των κλοπιμαίων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι δεν θα λειτουργεί
Τι ισχύει με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς
Προσπάθησε να χτυπήσει αστυνομικούς
Νέοι, ασφαλείς και προσβάσιμοι χώροι παιχνιδιού και ψυχαγωγίας στις γειτονιές της Αθήνας
Ο βίος και τα μαρτύρια του Αγίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Έρχονται πτώση της θερμοκρασίας και βοριάδες
Δύο τραυματίες, σε σοβαρή κατάσταση ο 21χρονος αναβάτης
Μετά από μια γενναία, αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο
Συνεργασία του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου
Σχετικά με το πρόστιμο ύψους 300 ευρώ που επιβλήθηκε την περασμένη Κυριακή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.