- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Κλειστά παραμένουν, σήμερα, στην Πάτρα, τα καταστήματα εστίασης και αναψυχής, στο πλαίσιο 24ωρης κινητοποίησης που αποφάσισε ο σύλλογος των ιδιοκτητών, ενώ, όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του συλλόγου Σπύρος Στεργίου, «η συμμετοχή των συναδέλφων σε αυτή την κινητοποιήσh είναι καθολική».
Όπως πρόσθεσε ο πρόεδρος του συλλόγου, σχετικά με την απόφαση να παραμείνουν κλειστά σήμερα τα καταστήματα, «βασικά μας αιτήματα είναι η μείωση του ΦΠΑ, που σήμερα είναι 24% και η μείωση του μη μισθολογικού κόστους, που μαζί με τις προσαυξήσεις, φθάνει στο 47% του μισθού».
Σύμφωνα με τον Σπύρο Στεργίου, «ένα ακόμα ζήτημα που θέτουμε είναι αυτό των εταιρειών πνευματικών δικαιωμάτων, για αυτό και ζητάμε να πληρώνουμε ένα τιμολόγιο στο κράτος και αυτό με τη σειρά του να αποδίδει τα χρήματα στις εταιρίες».
Ο κ. Στεργίου υποστηρίζει, επίσης, ότι «είναι υψηλές χρεώσεις του ρεύματος και του νερού για τα καταστήματα εστίασης και αναψυχής».
Στο πλαίσιο της σημερινής κινητοποίησης θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 μεσημέρι συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Γεωργίου.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μηνύματα από το 112 στους κατοίκους της Εύβοιας
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία σήμερα
Σε Red Code οκτώ περιοχές
Ποιες περιοχές αφορά
Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός την Τετάρτη
Στο σημείο επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις
Επίσκεψη στο Κέντρο Ημέρας Βραχείας Φιλοξενίας
Δεν έχει σημασία μόνο πού θα πέσει το περισσότερο νερό
Πώς υποβάλλονται ενστάσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.