- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Δήμαρχος Πάτρας απαντά για τους Rotting Christ
Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Κώστας Πελετίδης για την ακύρωση της συναυλίας της metal μπάντας
Τη δική του εκδοχή στην «υπόθεση Rotting Christ» δίνει ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης μετά απο συνάντηση που είχε με την εταιρεία παραγωγής του συγκροτήματος.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, ο δήμαρχος τους έκανε γνωστό ότι ο χώρος παραχωρείται σε όλους πλην της «Χρυσής Αυγής». Όταν αποκατασταθεί η βλάβη και υπάρχουν οι προϋποθέσεις για διεξαγωγή συναυλιών, εφόσον υπάρχει αίτημα ο χώρος θα δοθεί.
Ωστόσο, ήδη έχουν υπάρξει αντιδράσεις για την ανήκουστη αυτή περιπέτεια μιας συναυλίας που τελικά δεν έγινε.
Μετά την ακύρωση της συναυλίας των Rotting Christ, για «τεχνικούς λόγους» ο Γιάννης Αγγελάκας, τήρησε την προηγούμενη υπόσχεσή του ότι αν δεν γίνει η συναυλία της μπάντας, θα ακυρώσει και τη δική του.
Όπερ και εγένετο. Ο τραγουδοποιός μάλιστα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.
Νωρίτερα και ο leader των Rotting Christ, Σάκης Τόλης είχε δώσει την απάντησή του γιa τον «ιερό πόλεμο» που ξέσπασε στην Πάτρα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.