- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Άνοιξη τέλος - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού
Από τα δυτικά και βόρεια η μεταβολή με πτώση της θερμοκρασίας έως και 12 βαθμούς Κελσίου
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης της ΕΜΥ κάνει λόγο για μεταβολή του καιρού από τα δυτικά και βόρεια από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.
Οι άνεμοι θα είναι θυελλώδεις και αναμένεται σημαντική πτώση της θερμοκρασίας από βορρά προς νότο με χιονοπτώσεις στα ορεινά.
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
Α. Την Τρίτη: Από τις πρώτες πρωινές ώρες θα επηρεαστεί το Ιόνιο και βαθμιαία η υπόλοιπη δυτική Ελλάδα με σταδιακή εξασθένιση από τι απόγευμα και από τα βόρεια.
Από το μεσημέρι τη Θεσσαλία, τα νησιά του βορείου Αιγαίου, την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο και σταδιακά τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Β. Την Τετάρτη: Τις πρώτες πρωινές ώρες την Αττική, την ανατολική Πελοπόννησο, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Μέχρι το μεσημέρι την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τις Κυκλάδες και μέχρι το απόγευμα την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Η ένταση των ανέμων την Τρίτη θα φτάσει στα πελάγη τα 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης.
Η σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, έως και 10-12 βαθμοί Κελσίου. θα γίνει αρχικά αισθητή στα βόρεια. Παγετός θα σημειωθεί τις βραδινές ώρες της Τρίτης και της Τετάρτης στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.
Οι χιονοπτώσεις θα είναι πυκνές κατά τόπους στα ορεινα και ημιορεινά της Θεσσαλίας, της κεντρικής Στερεάς και πρόσκαιρα στα ορεινά της βορειοανατολικής Πελοποννήσου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα
Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων λόγω κακοκαιρίας
Πιθανές χαλαζοπτώσεις, πτώση της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 8 μποφόρ σε Ιόνιο και Αιγαίο
Έλεγχοι σε όλο το οδικό δίκτυο - Περιορισμοί στην κίνηση βαρέων οχημάτων
Σε επιφυλακή οι κρατικές υπηρεσίες και η Πυροσβεστική - Τι πρέπει να προσέξουν οι πολίτες
Έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλία, Εύβοια, Σποράδες και νησιά του Αιγαίου
Έργα αντικατάστασης σιδηροτροχιών - Έκτακτη λεωφορειακή σύνδεση από τον ΟΑΣΑ
Τοπικά ισχυρά φαινόμενα από τα δυτικά - Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.