- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επιμένουν στη Σάμο να μη στέλνουν τα παιδιά τους σε ίδια σχολεία με προσφυγόπουλα
Επ’ αόριστον αποχή, επικαλούνται «απειλή για τη δημόσια υγεία»
Στο Βαθύ της Σάμου, την επ' αόριστον η αποχή των παιδιών τους από τα μαθήματα για όσο διάστημα γίνονται στο σχολείο μαθήματα και σε προσφυγόπουλα, αποφάσισε κατά πλειοψηφία η γενική συνέλευση του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου, που επικαλείται «άμεση απειλή της δημόσιας υγείας του νησιού μας». Η απόφαση του Συλλόγου Γονέων κλιμακώνει τις αντιδράσεις στη φοίτηση προσφυγόπουλων στην απογευματινή προπαρασκευαστική τάξη ΔΥΕΠ, που άρχισε να λειτουργεί στο δημοτικό σχολείο την Τρίτη. Ο Σύλλογος Γονέων εκείνη την ημέρα αποφάσισε 4ήμερη αποχή, η οποία πλέον παρατείνεται σε επ' αόριστον.
Την ίδια ώρα, γονείς που έστειλαν τα παιδιά τους στο σχολείο, κατήγγειλαν ότι δέχτηκαν τηλεφωνικές απειλές και απειλές στο διαδίκτυο.
Η ΔΥΕΠ στο Δημοτικό Σχολείο Βαθέος είναι η δεύτερη που λειτουργεί στη Σάμο, ενώ έχει προγραμματιστεί να λειτουργήσει το επόμενο διάστημα ΔΥΕΠ στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Αντιδράσεις υπήρξαν και για τη λειτουργία της πρώτης ΔΥΕΠ στις αρχές Φεβρουαρίου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Σάμου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Του επιβλήθηκε και πρόστιμο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.