- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Πιθανότητα για τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στα ανατολικά της χώρας. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός είναι γενικά αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και νότια σταδιακά από το απόγευμα.
Οι άνεμοι πνέουν στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 που σταδιακά από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους τοπικά μέχρι 5 μποφόρ στο βόρειο Ιόνιο.
Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, όμως τις πρωινές ώρες παγετός θα σημειωθεί παγετός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.
Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική. Η ορατότητα είναι τοπικά περιορισμένη με πιθανότητα ομίχλης τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και σταδιακά από το απόγευμα δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός είναι γενικά αίθριος και βαθμιαία με αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη με ομίχλη.
Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλη κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες. Τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός στα ηπειρωτικά.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και σταδιακά από το βράδυ στα ανατολικά νότιοι 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 2 έως 14 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Λίγες τοπικές νεφώσεις με τοπικά περιορισμένη ορατότητα και ομίχλη κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Σταδιακή αύξηση των νεφώσεων από το απόγευμα.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 που σταδιακά από το απόγευμα στα βόρεια θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους στα νότια πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και ομίχλη τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Κρήτη όπου υπάρχει η πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών νωρίς το πρωί.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ. Σταδιακά από το απόγευμα δυτικοί 3 με 5 και τη νύχτα στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές στα Δωδεκάνησα, όπου είναι πιθανό νωρίς το πρωί να εκδηλωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα. Σταδιακή βελτίωση από τα βόρεια.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές και καταιγίδες
Η εταιρεία έχει λάβει την απόφαση να αυξήσει τις σουίτες από 30 που είναι σήμερα, σε 171
Πότε θα «χτυπήσουν» τα έντονα φαινόμενα
Αγρότες και κτηνοτρόφοι αποχώρησαν δηλώνοντας πως ο αγώνας τους συνεχίζεται
Συναγερμός για ισχυρές βροχές και θυελλώδεις νοτιάδες - Σε επιχειρησιακή ετοιμότητα Δήμοι και Περιφέρειες
Ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι - Πότε θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα
Νεφώσεις και τοπικές βροχές στις περισσότερες περιοχές - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Eναλλάξ διακοπές κυκλοφορίας σε δεξιά ή αριστερή λωρίδα
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.