- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τρία συλλαλητήρια για τη Μακεδονία στην Αθήνα (εικόνες)
Έκτακτα μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή επεισοδίων
Στη Βουλή βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση για την κύρωση ή μη της συμφωνίας των Πρεσπών και έξω έχουν προγραμματιστεί τρία συλλαλητήρια στο κέντρο της Αθήνας για τη Μακεδονία.
Το πρώτο, αναμένεται να ξεκινήσει στις επτά το απόγευμα, στην πλατεία Συντάγματος και οργανώνεται από την Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Πρόκειται για την ίδια επιτροπή που οργάνωσε το συλλαλητήριο στην περασμένη Κυριακή. Απόψε δεν θα υπάρχουν ομιλητές και εξέδρα, παρά μόνο μικροφωνική εγκατάσταση, από την οποία θα ακούγονται συνθήματα.
Κλειστός είναι από τις 4.30 το απόγευμα ο σταθμός του μετρό, στο Σύνταγμα με εντολή της αστυνομίας: οι συρμοί διέρχονται από το σταθμό χωρίς στάση.
Το ΚΚΕ οργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πάρκο Ελευθερίας, δίπλα στην αμερικανική πρεσβεία, ενώ η Λαϊκή Ενότητα έχει προγραμματίσει συγκέντρωση έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ και θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.
Η αστυνομία έχει λάβει έκτακτα μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή μιας ακόμη επανάληψης των επεισοδίων που σημειώθηκαν την Κυριακή στο συλλαλητήριο.
Η οδός Ηρώδου Αττικού φυλάσσεται με 15 κλούβες που έχουν κλείσει την πρόσβαση, συνολικά βρίσκονται 26 στην περιοχή, ενώ η φύλαξη θα ενισχυθεί από το απόγευμα και μετά, ενώ θα επιστρατευτούν πάνω από 1.500 αστυνομικοί.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.