- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Βίντεο από drone καταγράφει το εύρος της συμμετοχής
Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ έκανε λόγο για 60.000 διαδηλωτές
Βίντεο από drone που αποτυπώνουν το πραγματικό μέγεθος του χθεσινού συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία δημοσίευσε στο κανάλι του στο YouTube ο μαθηματικός Νίκος Λυγερός, ένας εκ των ομιλητών της μεγαλειώδους συγκέντρωσης.
Αν και η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ έκανε λόγο για μόλις 60.000 διαδηλωτές στα βίντεο φαίνεται ότι η συμμετοχή στο συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών ήταν πραγματικά μαζική.
«Αυτοί που είναι κρυμμένοι στη Βουλή ξέρουν ότι έχουν τελειώσει» επισήμανε στην χθεσινή ομιλία του ο κ. Λυγερός πριν ξεσπάσουν τα επεισόδια.
Όπως επισήμανε, «η Βουλή των Ελλήνων είναι εδώ και όχι απέναντι. Εμείς θα αποκαταστήσουμε την αλήθεια. Ακόμη και να κυρώσουν το προσύμφωνο της Συμφωνίας των Πρεσπών, θα το ακυρώσουμε, ότι και να κάνουν».
«Ο Ελληνικός λαός δεν γονατίζει, αντιστέκεται. Δεν θα μείνει ίχνος από το πέρασμά τους» κατέληξε την ομιλία του ο κ. Λυγερός.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.