- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μπλόκαρε η εφημερία στο Νοσοκομείο «Αττικόν» (εικόνα)
«Να δοθεί τέλος στην αθλιότητα των ράντζων», ζητά το Σωματείο Εργαζομένων
«Να δοθεί τέλος στην αθλιότητα των ράντζων», ζητά το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Αττικόν», με έκτακτη ανακοίνωσή του, τονίζοντας ότι σήμερα «από τις 4 το μεσημέρι η γενική εφημερία του νοσοκομείου έχει μπλοκάρει».
Προσθέτει ότι «έχουν ήδη πληρωθεί όχι μόνο όλες οι κανονικές κλίνες, αλλά και τα “ράντζα” στους διαδρόμους».
Όπως αναφέρει το σωματείο, «ασθενείς με σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται στη βραχεία νοσηλεία, που και αυτή έχει γεμίσει! Πάνω από 750 ασθενείς νοσηλεύονται στο νοσοκομείο και δεκάδες παραμένουν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών».
Γιατροί και προσωπικό εκφράζουν την απόγνωσή τους και ζητούν τη λήψη έκτακτων μέτρων με ευθύνη του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας για τη γενική εφημερία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σημαντική διεθνής διάκριση για το ελληνικό νησί
Ο «στρατηγός άνεμος» εξακολουθεί να έχει τον τελευταίο λόγο, δήλωσε ο μετεωρολόγος
Πότε αναμένεται η αποκατάσταση
Οδηγίες προστασίας προς τους πολίτες
Δείτε τον χάρτη της ΓΓΠΠ
Αναμένονται υψηλές θερμοκρασίες και τοπικές καταιγίδες με ισχυρούς ανέμους και χαλάζι
Διακόπτεται προσωρινά και η κυκλοφορία στο τμήμα Ακτή Ποσειδώνος Πειραιά-Μοσχάτο της γραμμής 7
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.