- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Απαγωγή Μαυρίκου: Τον άφησαν ελεύθερο, πήρε ταξί και πήγε στο σπίτι της μητέρας του
Η κατάθεση δε φαίνεται να βοηθά την αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών
Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου που έπεσε θύμα απαγωγής στις 27 Δεκεμβρίου στον Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάθεση του επιχειρηματία δεν ρίχνει άπλετο φως στην υπόθεση και δε φαίνεται προς το παρόν να βοηθά την αστυνομία στο έργο της σύλληψης των δραστών.
Μιλώντας στους αστυνομικούς, ο επιχειρηματίας είπε οι δράστες τον απελευθέρωσαν την Πέμπτη στη 1μμ. Στη συνέχεια είπε πως επιβιβάστηκε σε ένα ταξί που βρήκε μπροστά του και χρειάστηκε σχεδόν μία ώρα για να φτάσει στο σπίτι της μητέρας του στον Πειραιά, το οποίο είναι κοντά στο δικό του.
Ο κ. Μαυρίκος δήλωσε στην αστυνομία πως δεν θυμόταν πού τον είχαν αφήσει οι δράστες, ενώ έφτασε στο σπίτι της μητέρας του περίπου στις 2μμ, αλλά δεν ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ γιατί ήθελε να ηρεμήσει από την περιπέτεια που είχε περάσει.
Ανέφερε ότι οι απαγωγείς δεν του ζήτησαν χρήματα, ούτε εκείνος τούς έδωσε για την απελευθέρωσή του, και όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για τους διαλόγους που είχε με τους δράστες και αν τους είδε, εκείνος απάντησε «μού είχαν βάλει κουκούλα, με είχαν χτυπήσει στο πρόσωπο και είχα δεμένα χέρια. Δεν ξέρω ποιοι ήταν, δεν θυμάμαι διαλόγους».
Το μεγάλο ερώτημα είναι αν τυχόν ο κ. Μαυρίκος καταθέτει υπό το καθεστώς φόβου και απειλής.
Η εξέταση του επιχειρηματία, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα έγινε σε σπίτι, στον Πειραιά και όχι στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.