- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Συναγερμός σήμανε στο κτίριο που στεγάζει τις διοικητικές υπηρεσίες του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισίας 10-12, στο Μαρούσι. Άγνωστος τηλεφώνησε στις 19.55 το βράδυ της Κυριακής και δήλωσε ότι υπάρχει εκρηκτικός μηχανισμός ο οποίος θα ενεργοποιηθεί εντός μιας ώρας.
Άμεσα εκκενώθηκε το κτίριο, ενώ στο σημείο έσπευσαν πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που άρχισαν να ελέγχουν τις εγκαταστάσεις. Την ίδια στιγμή οι αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο και δεν άφηναν κανένα να περάσει.
Λόγω της ημέρας (Κυριακή) οι εργαζόμενοι έλειπαν από τα γραφεία τους. Τα δελτία ειδήσεων, οι εκπομπές και όλο το πρόγραμμα του καναλιού εκπέμπονται από άλλο κτίριο στα Σπάτα και έτσι δεν επηρεάστηκε η ομαλή λειτουργία του σταθμού.
Τελικά το προειδοποιητικό τηλεφώνημα αποδείχτηκε μια κακόγουστη φάρσα. Έρχεται, πάντως, λίγες ημέρες μετά την τρομοκρατική επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ στο Νέο Φάληρο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.