- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Καλές καιρικές συνθήκες στις περισσότερες περιοχές της χώρας με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά, τοπικά ισχυρό παγετό νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά και σταδιακή μικρή εξασθένηση των βοριάδων στο Αιγαίο, θα επικρατήσουν σήμερα την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου.
Περισσότερες θα είναι οι νεφώσεις στην Εύβοια όπου δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί πρόσκαιρη χιονόπτωση στα ορεινά και στην Κρήτη όπου θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά και ενδεχομένως λίγες βροχές τοπικού χαρακτήρα τις πρωινές ώρες στα βόρεια Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικά πυκνές ομίχλες.
H θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από -10 έως 3 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από -7 έως 9, στην Κεντρική Ελλάδα από -5 έως 9 βαθμούς, στην Ήπειρο από -3 έως 10, στη Δυτική Ελλάδα από -1 έως 12 βαθμούς, στη Νότια Ελλάδα από 0 έως 13 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -2 έως 10, στα νησιά του Ιονίου από 0 έως 12 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου και στις Σποράδες από 1 έως 7 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και μέχρι τοπ μεσημέρι στα βορειοδυτικά πελάγη βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά πελάγη θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις 8 με 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.
Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις . Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Αθήνας θα κυμανθεί από 2 έως 8 βαθμούς, αλλά στα βόρεια θα διατηρηθούν 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια και αρκετό τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες. Από τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από -1 έως 7 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 2 με 5 βαθμούς χαμηλότερες.
Πηγή: meteo.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.