- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μητροπολίτης Μεσσηνίας: «Η συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να ξαναγραφτεί»
Έχει ασάφειες και δίνει τη δυνατότητα για πολλές παρερμηνείες
Τη διαφωνία του με τη συμφωνία των Πρεσπών εξέφρασε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
«Η συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να ξαναγραφτεί. Εχει αρκετές ασάφειες και δίνει την δυνατότητα για πολλές παρερμηνείες και λανθασμένες προεκτάσεις που προσβάλουν πάρα πολύ ευαίσθητα στοιχεία της ιστορίας μας», τόνισε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας.
Αναφερόμενος στο κείμενο 22 Μητροπολιτών της Μακεδονίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών, οι οποίοι ανέφεραν μεταξύ άλλων, ότι επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τη Βουλή των Ελλήνων, όπως και η αναγνώριση αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Μακεδονίας, θα αποτελέσουν «μόνιμη εστία καλλιέργειας αλυτρωτισμού και εχθρότητος», ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, είπε ότι είναι ένα κείμενο που πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψιν του όλοι οι ιθύνοντες.
«Πρέπει να σεβαστούν αυτό το κείμενο. Η εκκλησία δεν πιέζει, άλλα εκφράζει τη συνείδηση του λαού μας και εκφράζει την αγωνία του λαού», κατέληξε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η γυναίκα, η οποία υπέστη κάταγμα στο πόδι, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου και νοσηλεύεται
Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα πουν το τελευταίο αντίο στον πρώην υπουργό
Τα θέματα των σημερινών μαθημάτων για υποψήφιους ΕΠΑΛ
Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες
Ο πρώην σύντροφος κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο
Ποια μαθήματα ακολουθούν
Τα μαθήματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.