- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θύμα βιασμού στις φυλακές ενδέχεται να έπεσε ο 19χρονος Αλβανός
«Όταν ξύπνησα ήμουν σε άλλο χώρο, χωρίς παντελόνι και εσώρουχο. Δεν ξέρω τι μου έκαναν»
Την καταγγελία του 19χρονου Αλβανού κατηγορούμενου για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, ότι βιάστηκε από συγκρατουμένους του, οι οποίοι προηγούμενως τον είχαν ξυλοκοπήσει στις φυλακές Αυλώνα, φαίνεται να επιβεβαιώνει η εξέταση των γιατρών στον Ευαγγελισμό, κατά την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, διαπιστώθηκε τραυματισμός στην περιοχή του πρωκτού του 19χρονου, Η Διοίκηση του Ευαγγελισμού και οι υγειονομικές Αρχές δεν έχουν επιβεβαιώσει βιασμό.
Σημειώνεται ότι ο 19χρονος είχε καταγγείλει στους γιατρούς ότι είχε βιαστεί, αφού ξύπνησε όπως είπε, σε άλλο χώρο και χωρίς παντελόνι και εσώσοχο. Ηδη, από την αστυνομία έχει κινηθεί η διαδικασία για το σχηματισμό δικογραφίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 19χρονος Αλβανός φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς:
«Φώναζαν, έβριζαν και με χτυπούσαν. Κάποια στιγμή άκουσα έναν από αυτούς να λέει βγάλτε του το παντελόνι. Λιποθύμησα από την πίεση και τα χτυπήματα. Όταν ξύπνησα ήμουν σε άλλο χώρο, χωρίς παντελόνι και εσώρουχο. Δεν ξέρω τι μου έκαναν».
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τον ξυλοδαρμό, ο 19χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στις πρώτες βοήθειες των φυλακών και εν συνεχεία στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Μετά από αυτή την εξέλιξη την έρευνα ανέλαβαν αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοδυτικής Αττικής ενώ αναμένεται να κληθεί και ιατροδικαστής προκειμένου να τον εξετάσει.
Ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη καταδικάζει το λιντσάρισμα
Ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη καταδικάζει το λιντσάρισμα του 19χρονου που εμπλέκεται στην υπόθεση δολοφονίας της.
Όπως είπε ο πατέρας της Ελένης μιλώντας στο Οpen αυτές οι συμπεριφορές είναι καταδικαστέες.
Παρόλα αυτά έστειλε και το δικό του μήνυμα τονίζοντας ότι οι γονείς των παιδιών που αφαίρεσαν τη ζωή της κόρης του, έπρεπε να έχουν προσέξει τη συμπεριφορά των παιδιών τους νωρίτερα πηγαίνοντας τα σε έναν ειδικό.
«Αλίμονο αν πάμε να γίνουμε μια κοινωνία ζούκλας. Συμμερίζομαι την οικογένεια του 19χρονου» είπε μεταξύ άλλων.
Τι περιέγραψε κρατούμενος που συμμετείχε, σύμφωνα με δήλωσή του, στο λιντσάρισμα
Φυλακισμένος δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι οι κρατούμενοι κρατούσαν επτά μαχαίρια, τονίζοντας ότι κανένας φύλακας δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτε. Σύμφωνα με τον ίδιο, στον χώρο που φυλασσόταν ο 19χρονος βρέθηκαν εφτά άτομα από τα οποία στην επίθεση συμμετείχαν τα τρία.
«Ήμασταν 7 άτομα, αλλά δεν συμμετείχαμε και οι 7, από ό,τι βλέπετε συμμετέχουν οι τρεις», τόνισε.
Απαντώντας στο πώς μπήκαν στο χώρο που βρισκόταν ο 19χρονος, δήλωσε ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή. Τέλος, είπε ότι «ο άνθρωπος πήρε το ελάχιστο που του αξίζει και εγώ είμαι ληστής και θα ξαναπάω στην τράπεζα για ληστεία. Δεν έχω σκοτώσει».
Μετά την επίθεση που δέχθηκε ο αλλοδαπός, το υπουργείο Δικαιοσύνης αποφάσισε τη μεταγωγή του σε άλλη φυλακή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένας νεκρός, παρασύρθηκε από χείμαρρο - Πότε σταματούν οι βροχές
Οι απίστευτες εικόνες που κατέγραψε η κάμερα
Νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος
Τα μανιασμένα κύματα δεν σταματούσαν να χτυπούν στα βράχια
Το χρονικό της υπόθεσης
Ήταν μία από τις πρώτες αρκούδες στο κέντρο προστασίας
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Άσπρη ημέρα είδαν κάτοικοι και επισκέπτες
Μπροστά ή πίσω οι δείκτες;
«Επαθα μίνι εγκεφαλικό όταν έκανα απεργία πείνας» είπε στην κατάθεσή του στο δικαστήριο
Τι ισχύει για τον Αργοσαρωνικό
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας
Το χρονικό της υπόθεσης
Η ανάρτησή της στο Instagram
Μηνύματα από το 112 στους κατοίκους της Εύβοιας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.